به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی میراث فرهنگی کردستان، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان در این جلسه گفت: در حال حاضر یک هزار و 200 منطقه نمونه گردشگری در سطح کشور شناسایی شده که 35 مورد آن مربوط به استان کردستان است و برای 2 منطقه از این مناطق جهت سرمایه گذاری در بحث گردشگری موافقت نامه تاسیس صادر شده است.
آرمان وطن دوست افزود: آبیدر که یکی از مناطق نمونه گردشگری شهرستان سنندج است در سال 92 صدور موافقت تاسیس ان به شهرداری واگذار شد و برنامه ما در سال جاری این است که شهرداری سنندج مناطق دارای اولویت برای اجرایی کردن و سرمایه گذاری را زیر نظر ادارات مرتبط و با رعایت قانون و مقررات به سرمایه گذار واگذار کند.
وی تصریح کرد: آبیدر به عنوان مهم ترین منطقه نمونه گردشگری استان کردستان و شهر سنندج محسوب می شود که باید به زیر ساخت ها ی گردشگری ان توجهی ویژه ای کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان به بحث ایجاد رصد خانه و تله کابین در دامنه آبیدر نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه سرمایه گذاران فقط به دید سرمایه گذاری وارد منطقه ابیدر می شوند و به مسایل و قوانین پیش روی اراضی و غیره توجهی ندارند که باید این مد نظر قرار گیرد.
وطن دوست افزود: فراخوان بسته های سرمایه گذاری در کمیته های ارزیابی و زیر نظر ادارات مرتبط برگزار و مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
مشاور اقتصادی استانداری کردستان گفت: دامنه کوه ابیدر سنندج دارای یک هزار و 200 هتکار اراضی است و این منطقه پیشانی و سنبل شهر سنندج است چراکه هر گردشگر یا مسافری که وارد استان کردستان می شود به دامنه کوه آبیدر برای تفریح می رود پس باید یک الگوی خاص و با یک برنامه ریزی منسجم در این منطقه طرح های گردشگری و سرمایه گذاری انجام شود.
اسماعیل نسب معاون شهردار نیز گفت: مطالعات فاز یک منطقه آبیدر توسط میراث فرهنگی انجام شده است و متاسفانه بیشتر اراضی دامنه کوه آبیدر اراضی کشاورزی بوده و دارای مالک خصوصی است و مشکل ما این است که این افراد برای تغییر کاربری باغات و اراضی به ما مراجعه می کنند که نمی توان این تغییر کاربری ها را در منطقه آبیدر انجام داد.
وی افزود: سرمایه گذاران نباید فقط به فکر هزینه کردن در این منطقه باشند بکله در مناطق بالا دست به دلیل معضلات زیست محیطی نمی توان افزایش بهره وری را در دامنه ابیدر اجرایی و یا مناطق بالادستی را تغییر کاریری داد.
صیدی، مدیر کل دفتر فنی استانداری کردستان نیز در ادامه گفت: دامنه آبیدر یکی از مناطق گردشگر پذیر شهر سنندج است و نیازمند توسعه طرح های گردشگری است و مانیز موظفیم تعدادی از طرح های گردشگری را در قالب ضوابط و مقررات به سرمایه گذار واگذار کنیم تا شاهد توسعه و رونق گردشگری در این منطقه باشیم.
وی افزود: مابه لحاظ توسعه طرح های گردشگری و اقتصادی عقب هستیم و باید در این منطقه طرح های جامعی ایجاد شود طرح هایی که ارزش و جانمایی اجرایی دارند تا بتوان استان و شهر سنندج را در بحث گردشگری توسعه داد.
وی خاطرنشان کرد: گردشگر وقتی وارد شهر سنندج می شود تنها جایی که می توان وی را هدایت کرد دامنه آبیدر سنندج است و متاسفانه هیچ جاذبه و مکان تفریحی در سطح شهر سنندج وجود ندارد پس ادارات مرتبط باید دست به دست هم دهند تا طرح های گردشگری در این منطقه اجرایی کنند.
پایان پیام/
نظر شما