به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدرضا مهنیا امروز (19تیر) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهارداشت: کار این دفترچه، خرید درمان از مراکز درمانی، بیمارستان، پاراکلینیک ها و .. است.
وی با اشاره به چالش های پیش روی این سازمان، تصریح کرد: یکی از مهم ترین این چالش ها سوء استفاده از دفترچه های بیمه است که به عنوان یک چک سفید امضاء است که به راحتی از آن هزینه سازی می شود، لذا با راه اندازی و صدور کارت هوشمند بیمه از بسیاری از این مشکلات جلوگیری می شود.
سرپرست دفتر اسناد پزشکی اداره کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نظارت بر مراکز درمانی برعهده وزارت بهداشت است، اذعان کرد: در حال حاضر نظارت برسازمان ها و مراکز درمانی و بیمارستانی ضعیف است که خود برکیفیت ارائه خدمات تاثیرگذار است.
مهنیا بیان کرد: در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی استان در حوزه درمان غیر مستقیم با 374 مرکز طرف قرارداد دارد.
وی افزود: طی سال گذشته به 2میلیون نسخه رسیدگی شده که میزان پرداخت این سازمان برای این نسخه ها برابر با 21میلیارد تومان بوده است.
سرپرست دفتر اسناد پزشکی اداره کل تامین اجتماعی خراسان جنوبی بیان داشت: میانگین هزینه های بستری در استان 415 هزار تومان و خدمات سرپایی شش هزار تومان است که طبیعتا این میزان در سال جاری 25درصد افزایش خواهد داشت.
حاجی محمد یوسفی رئیس اداره درآمدهای تامین اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهارداشت: در حال حاضر سه هزار و 400 نفر از کارگران ساختمانی تحت پوشش این سازمان قرار دارند.
وی میزان بدهی کارفرمایان به این سازمان را 26 میلیارد تومان ذکر و تصریح کرد: این میزان توسط هشت هزار و 500 کارگاه دولتی و غیر دولتی تحت پوشش این سازمان هستند.
یوسفی با اشاره به اخذ بیمه های ساختمانی از انبوه سازان، خاطرنشان کرد: این اقدام در سال گذشته به شهرداری واگذار شده بود که امسال مجددا به سازمان تامین اجتماعی محول گردید.
پایان پیام/
نظر شما