هادی فیض منش، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان در گفت و گو با خبرنگارشبستان گفت: تقدیر و سرنوشت انسان در طول یک سال در شب های عظیم قدر تعیین می شود.
وی با اشاره به این که طبق روایات نقل شده، فضیلت شب قدر از هزار ماه بالاتر است، ابراز داشت: مهم ترین تفاوت شب قدر نسبت به دیگر ایام سال، تقرب انسان به خداوند است.
وی با تاکید براین که حضرت علی(ع) بزرگ ترین افتخار خود را بنده خدا بودن می دانست، تصریح کرد: کمک به نیازمندان، اکرام ایتام و ساده زیستی از مصادیق عبودیت حضرت علی(ع) در درگاه خدا است.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، در ادامه گفت: برگزاری مراسم دعای افتتاح، مناجات امیر المومنین (ع) در مسجد کوفه، سخنرانی، خواندن دعای جوشن کبیر، به سرگرفتن قرآن، مراسم عزاداری به مناسبت شهادت امیرالمومنین(ع) از جمله برنامههایی است که در شبهای قدردر کانونهای مساجد برگزار می شود.
فیض منش افزود: این برنامهها با هدف تعمیق باورهای دینی و اشاعه ارزشهای اسلامی و فرهنگ دینی در جامعه تدوین شده است.
وی، برگزاری محفل انس با قرآن در کانونها، طرح تلاوت نور، مراسم شبهای قدر، اجرای طرح سفره کریمانه و برگزاری جشن ویژه ولادت امام حسن مجتبی (ع)، برگزاری مراسم قرائت زیارت امینالله در روز شهادت حضرت علی (ع) و برگزاری جلسات جزخوانی قرآن کریم، طرح تلاوت نور و تفسیر کوتاه در مساجد را از دیگر برنامههای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان در ماه مبارک رمضان برشمرد.
فیض منش از برپایی کلاسهای طرح قرآنی 1448 در مساجد استان هم خبر داد و گفت: برگزاری کلاسهای قرآنی شامل حفظ موضوعی قرآن کریم با موضوع سبک زندگی اسلامی، روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، همزمان با طرح اوقات فراغت، جلسات آموزش احکام در مقاطع سنی گوناگون و جلسات روخوانی و تفسیر قرآن کریم در مساجد را از دیگر برنامههای کانون های مساجد در ایام ماه مبارک رمضان عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما