ایمن سازی جاده یاسوج- اصفهان نیازمند 430 میلیارد ریال اعتبار است

خبرگزاری شبستان:معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: برای ایمنی و ایجاد خط سبقت در جاده یاسوج- پاتاوه - اصفهان اعتباری افزون بر430 میلیارد ریال نیاز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، پژمان نیک اقبالی، معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد امروز (23 تیر) در بازدید از طرح های عمرانی بخش پاتاوه، گفت: شتاب بخشی در اجرای چهار بانده کردن و رفع نقاط حادثه خیز در این جاده یکی از اولویت های اساسی این استان در سال 93 است.

وی بر ضرورت ایمن سازی جاده یاسوج - پاتاوه تاکید کرد و افزود: سالانه حوادث ناگواری در این جاده به دلیل عرض کم جاده و بار ترافیکی زیاد رخ می دهد.

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: برای ایمنی و ایجاد خط سبقت در جاده یاسوج- پاتاوه - اصفهان اعتباری افزون بر430 میلیارد ریال نیاز است.

نیک اقبالی اظهار داشت: بخش پاتاوه با وجود ظرفیت های عظیم به ویژه در حوزه منابع آبی، مناظر طبیعی و گردشگری و قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال به جنوب ولی هنوز با نارسایی ها و مشکلات فراوانی مواجه است.

این مسئول عمرانی گفت: شهر پاتاوه نیز به عنوان مرکز ثقل و یکی از بزرگترین و پرجمعیت ترین بخش های کهگیلویه وبویراحمد دارای مشکلات و معضلات زیادی در حوزه های مختلف است.

وی توسعه فضاهای ورزشی، رونق صنایع دستی، ایجاد کتابخانه عمومی در شهر پاتاوه، ساماندهی وضعیت تلفن همراه و راه اندازی خط دیجیتال در روستاهای این بخش، ضرورت توجه به اجرای طرح هادی روستایی، هوشنمد سازی مدارس، بهبود وضعیت شبکه آبرسانی و روشنایی معابر در شهر پاتاوه را از جمله دغدغه ها و ضروریات اساسی این بخش اعلام کرد.

نیک اقبالی ساماندهی بافت فرسوده، راه اندازی اورژانس 115، استقرار برخی اداره ها در شهر پاتاوه، ایجاد یک جایگاه سی.ان.جی، آتش نشانی و ایجاد یک مرکز بستر درمانی را از سایر نیازهای ضروری مردم و مسوولان شهرستان دنا و بخش پاتاوه اعلام کرد.

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد احداث سد خرسان 3 و از بین رفتن بیش از 16 روستا و تاسیسات زیربنایی در منطقه سادات محمودی بخش پاتاوه را یکی از دغدغه های اساسی اهالی این منطقه عنوان کرد و افزود: در صورت اجرایی شدن این طرح مسئولان اجرایی کهگیلویه وبویراحمد برای احقاق حق مردم از هیچ تلاشی فروگذاری نخواهند کرد.

وی ابراز داشت: اولویت اصلی در زمینه اجرای این طرح در وهله نخست رضایت مردم و اجرای دقیق مطالعات اجتماعی آن است.

نیک اقبالی شهرستان دنا را دارای 126 روستا با جمعیتی افزون بر هشت هزار و 322 خانوار اعلام کرد و افزود: نیمی از جمعیت 45 هزار نفری دنا در بخش پاتاوه ساکن هستند.

این مسئول افزود: شهرستان دنا نیز دارای 55 دهیاری فعال است که از این تعداد 40 دهیاری در بخش پاتاوه است.

وی با بیان این که شهرستان دنا دارای دو بخش مرکزی و بخش پاتاوه است، اظهار داشت: بیش از 75 شورای اسلامی شهری و روستایی در این شهرستان وجود دارد که 73 مورد آن شورای سه نفره و دو مورد نیز شورای پنج نفره هستند.

نیک اقبالی بر ضرورت مشارکت و همراهی مردم با شورا و شهرداری پاتاوه برای ساماندهی و بهبود وضعیت مدیریت شهری تاکید کرد و افزود: در سال جاری افزون بر چهار میلیارد و 200 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی به شهرداری پاتاوه اختصاص یافته است.

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: سال گذشته و از محل کمک سازمان همیاری شهرداری ها چهار میلیارد و 760 میلیون ریال و امسال نیز یک میلیارد و 600 میلیون ریال به شهرداری پاتاوه اختصاص یافت.

پایان پیام/

 

کد خبر 385757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha