حجت الاسلام مجتبی حسن زاده، مدیرعامل موسسه امیرالمومنین (ع)کاشان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: این جلسه نورانی و معنوی هر شب باحضور پرشور نوجوانان و جوانان کاشانی درحسینیه کاظمیه واقع درخیابان بابا افضل این شهرستان برگزار می شود.
وی با اشاره به اجرای طرح های ابتکاری و اجرایی موسسه امیرالمومنین (ع) کاشان در حوزه آموزش و ترویج نهج البلاغه در این شهرستان گفت: بیان خطبه متقین یا"همام" امام علی(ع) و تفسیر آن، عامل افزایش روحیه دینداری، تقوا و تقویت بنیه اعتقادی نوجوانان و جوانان می شود.
به گفته وی، در وضعیت فعلی که تمام فضای اطراف جوان را برنامه های مختلف و متعدد پرخطر در عرصه فرهنگی از جمله شبکه های اجتماعی، اینترنت و ماهواره تهدید می کند، بهترین اقدام علاوه بر مقابله با این برنامه ها تقویت و استحکام روحیه دینداری جوانان از طریق نشر و ترویج فرهنگ علوی است.
مدیر عامل موسسه امیرالمومنین (ع) کاشان گفت: اقیانوس بی کران و پر محتوای معارف ناب اسلامی و تعالیم پیشوایان دینی بهترین خوارک معنوی و تغذیه روحی برای نسل جوان در عصر حاضر است.
حجت الاسلام حسن زاده، نفوذ کلام و توصیف زیبای کلام امیر در نهج البلاغه را یکی از موضوعات تاثیر گذار و سازنده بر نسل جوان دانست و گفت: بیان سخنان حضرت علی(ع) از جمله خطبه 193معروف به خطبه "همام" در بیان ویژگی ها و اوصاف متقین ضروری است و دارای اثرات مثبت بر اخلاق و رفتار افراد در جامعه است.
وی افزود: شرح و تبیین مفاهیم والای عرفانی و اخلاقی نهج البلاغه در قالب خطبه ها، نامه ها و حکمت ها حضرت علی(ع) برای افراد اجتماع عنصر سازنده ای در تقویت فرهنگ و رشد دینی جامعه است.
به گفته وی، مساله تقوا در اسلام، اساسی ترین، مفیدترین و موثرترین عامل در اصلاح فرد و جامعه بشری است و نظر قرآن کریم نیز همین است که این انسان را جز تقوا، چیز دیگری تربیت و اصلاح نخواهد کرد.
مجری طرح تخصصی حفظ، ترجمه و تفسیر قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه درکاشان، ابتکار و اجرای دوره های متعدد طرح تخصصی حفظ یکساله و هفتگی نهج البلاغه، برگزاری دوره های متعدد مسابقه «اولین بار که نهج البلاغه را خواندم» و برگزاری دوره های متعدد آموزش اشاره نهج البلاغه ویژه خردسالان را از دیگر تمهیدات معنوی و اقدامات فرهنگی موسسه امیرالمومنین(ع) کاشان در مقابله با تهاجم فرهنگی و رشد و توسعه فرهنگ دینی جامعه به ویژه نسل جوان و قشر کودک و خردسال برشمرد.
حجت الاسلام حسن زاده، طرح حفظ خوانی نهج البلاغه برای اولین بار در کشور در سال 1391 به همت موسسه را یادآورشد و گفت: این طرح با هدف ترویج و زدودن غبار غربت از نهج البلاغه و ایجاد شور، علاقه و انگیزه ای مضاعف در نوجوانان و جوانان جهت حفظ نهج البلاغه و اهتمام به قرائت، تدبر، درک مفاهیم و عمل به این کتاب اجرا شد.
وی، تاسیس اولین مدرسه شبانه روزی حفظ یکساله نهج البلاغه کشور درسال92 در کاشان را خاطرنشان کرد و گفت: این مدرسه با توجه به استقبال حافظان قرآن و علاقه مندان آشنایی به معارف اهل بیت(ع) به ویژه حضرت علی علیه السلام از سراسر کشور در موسسه امیرالمومنین(ع) کاشان راه اندازی شد.
موسسه فرهنگی قرآن وعترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان با شعار‹‹ کاشان شهر نهج البلاغه››، مجری طرح تخصصی حفظ، ترجمه و تفسیر قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجّادیه، فعالیت خود را از سال 1382 آغاز کرد و تاکنون موفق به تربیت 37 حافظ کل نهج البلاغه برای نخستین بار در جهان تشیع و کسب بیش از 40 مقام برتر کشوری در مسابقات سراسری نهج البلاغه شده است.
گفتنی است، این موسسه موفق به تربیت بیش از 500 نفر حافظ قسمت هایی از قرآن و نهج البلاغه، تحت پوشش قرار دادن بیش از 2 هزار عضو قرآنی و اجرای بیش از 20 نوع فعالیت متنوع قرآن، عترت و نهج البلاغه شده است.
پایان پیام/
نظر شما