خبرنگاران و رسانه های فعال در حوزه امر به معروف و نماز تجلیل می شوند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: در پایان امسال از 20 خبرنگار و 10 رسانه فعال در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و نماز تجلیل می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد مطهری فر امروز (1 مرداد) در جلسه برنامه ریزی ضرورت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر و مراسم روز خبرنگار اظهار داشت: در دوران بعد از انقلاب موفقیت های زیادی در کشور داشته ایم ولی در این بین امور دینی نیازمند توجه بیشتر بوده و هستند.


وی با بیان اینکه بسیاری از مسائل در حوزه دین مطرح شده است که یکی از این مسائل امر به معروف و نهی از منکر است که کمتر به آن پرداخته شده است، افزود: هدف از امر به معروف و نهی از منکر فرهنگ سازی است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه قرار نیست در زمینه عفاف و حجاب و مبارزه با ماهواره کار سلبی انجام شود، از رسانه ها خواست در زمینه تبیین آسیب های ماهواره و اینکه ماهواره وسیله برنده ای در دستان مردم است، اطلاع رسانی و شفاف سازی کنند.


وی با تقدیر از رسانه ها که ورود خوبی در بحث نماز در سالهای اخیر داشته اند، ادامه داد: جا دارد که رسانه ها بهتر از گذشته در زمینه فلسفه نماز و تاثیرگذاری آن ورود کنند.


مطهری فر با ابراز نگرانی از اینکه امروز بیشتر حضور افراد میانسال را در مساجد شاهد هستیم و جوانان کمتر در این مراکز امن الهی حضور می یابند، یادآور شد: رسانه ها در تشویق و ترغیب جوانان به شرکت در مساجد نقش غیرقابل انکاری دارند.


وی با انتقاد از اینکه مساجد متولی خاصی ندارد، گفت: وجود متولیان مختلف برای مساجد، باعث می شود برنامه ها همپوشانی نداشته باشد.


وی از رسانه ها خواست این مهم اطلاع رسانی شود و آسیب هایی که در این زمینه وارد می شود، اگر با لطافت به مسئولان منتقل شود، منجر به نتیجه خواهد شد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی یادآور شد: در پایان سال قرار است 20 خبرنگار فعال در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، 5 رسانه برتر در این زمینه و همچنین 5 رسانه فعال در زمینه ترویج فرهنگ نماز تجلیل شوند.


وی همچنین به برگزاری جشنواره مطبوعات و خبرگزاری های استان برای دومین سال اشاره کرد و گفت: این جشنواره در بخشهای کمی، کیفی(خبر و گزارش) و عکس برگزار می شود.


مطهری فر ادامه داد: در بخش کمی، روزنامه ها، پایگاه های خبری و خبرگزاری ها، هفته نامه ها و فصلنامه ها به طور مجزا مورد سنجش قرار می گیرند.


وی با اشاره به وجود 13 نشریه تخصصی در استان گفت: همچنین 41 نشریه عمومی و 12 نشریه به صورت منطقه ای و یک نشریه بین المللی در استان به چاپ می رسد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه امروز در سطح استان 250 خبرنگار رسمی داریم که مورد تایید هستند، یادآور شد: در حال حاضر 21 مرکز توزیع مطبوعات در استان داریم.


وی عناوین نشریات در حال انتشار را 52 عدد ذکر کرد و گفت: 11 نشریه استان که مجوز داشته ولی انتشار نداشته اند، از سال گذشته تاکنون از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد مجوز آنها لغو شده است.


پایان پیام/


 

کد خبر 388358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha