مهندسی فرهنگی درگرو  آیینه داری دستاوردها توسط روابط عمومی هاست

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد با تاکید بر رفع مظلومیت از روابط عمومی ها گفت: تصویری که از روابط عمومی ها وجود دارد، فرعی و دست دوم است، درحالیکه روابط عمومی آینه دار دستاوردهای یک مجموعه در افکارعمومی است.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمد جعفر محمدزاده، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز (دوشنبه 26 اردیبهشت) در دومین همایش روابط عمومی های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در سالن معاونت سینمایی برگزار شد، گفت: روابط عمومی مهندسی تفاهم و همگرایی است و در حوزه فرهنگ به معنای تقویت درک مشترک و متقابل اصحاب فرهنگ، رسانه و هنر و مدیران، فعالان این حوزه از یکدیگر و از نیازهای مخاطبان است.

 

به گفته محمدزاده، روابط عمومی در حوزه فرهنگ به دقتها و ظرافت های خاصی نیاز دارند تا پیام قافله فرهنگ را با همان زیبایی و رسایی به جامعه انتقال دهد، در دورانی کنونی اطلاعات به عنوان سرمایه اجتماعی مطرح است که روابط عمومی ها با مدیران صحیح و هوشمندانه می توانند به دانش افزایی مخاطبان کمک کنند و سواد رسانه ای را در سطح عمومی گسترش دهند.

 

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: روابط عمومی های وزارت فرهنگ و ارشاد و سایر نهادهای فرهنگی ظرفیتی عظیم برای رفع مظلومیت از فرهنگ به شمار می آیند، چرا که می توانند سطح گفتگوی اهالی فرهنگ را با مخاطبان و مدیران فرهنگی افزایش دهند و از این طریق در مهندسی فرهنگی کشور تاثیر بگذارند.

 

محمدزاده با بیان اینکه کارکنان روابط عمومی باید به شیوه نظام مند از میان نیروهای متخصص و هوشمند هر سازمان انتخاب شوند از مدیران روابط عمومی خواست که با اقدامات پیشگیرانه ارتباطی تنش های درونی و برون سازمانی را به حداقل برسانند تا کارکنان ادارات در کمال آرامش به مردم خدمت کنند.

 

وی با اشاره به تصویب آیین نامه جامع روابط عمومی ها در دولت نهم گفت: دولت نهم این افتخار را داشت که در طول بیش از نیم قرن فعالیت های روابط عمومی ها در کشور برای نخستین بار آیین نامه روابط عمومی ها را پس از یکسال کار کارشناسی و استفاده از همکاری مجموعه دستگاه های دولتی تبلیغ و ابلاغ کنند، در این آیین نامه که چشم اندازی مناسب برای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب درخصوص فعال سازی روابط عمومی هاست، چارچوب فعالیت روابط عمومی ها تعیین و ساختاری جدید برای اطلاع رسانی سازمان ها پیش بینی شد، این آیین نامه روابط عمومی را ها ضابطه مند و از اعمال سلیقه فردی در آنها جلوگیری می کند.

 

وی با اشاره به نقش روابط عمومی ها در ایجاد زمینه مشارکتی حداکثری مردم برای رشد فعالیت ها گفت: روابط عمومی ها باید نوع نگاه خود به حوزه فعالیتشان را تغییر دهند، روابط عمومی ها نباید فقط به مردم بگویند که در دستگاه ها چه می کنند بلکه باید خواسته ها و نیازهای مردم را نیز با دستگاه ها در میان بگذارند.

 

به گفته محمدزاده روابط عمومی ها باید درک خود را نسبت به اصحاب رسانه افزایش دهند و با ادبیاتی حرفه ای و تعاملی با رسانه ها سخن بگویند و از حریم و حیثیت فرهنگی خبرنگاران دفاع کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 38851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha