استفاده از ظرفیت مساجد در راستای ریشه کنی بی سوادی

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد گیلان گفت: ستادعالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور درصدد است تا با استفاده از ظرفیت مساجد در راستای تداوم حرکت فرهنگی ریشه کنی بی سوادی گام بردارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان، در جلسه با معاونت نهضت سوادآموزی استان پیرامون اجرای تفاهم نامه سوادآموزی با تکیه بر ظرفیت مساجد اظهار کرد: در گیلان حدود سه هزار مسجد و 600 کانون فرهنگی و هنری مسجد وجود دارد که می‌تواند به عنوان یک پایگاه عظیم فرهنگی در زمینه‌های مختلف ایفای نقش کند.


وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت مساجد در همه امور کشور، تصریح کرد: اگر ما از ظرفیت‌های مساجد و اصحاب مسجد استفاده کنیم خیلی از دغدغه‌های موجود کشور رفع خواهد شد.


حجت الاسلام پورابراهیم با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با نهضت سوادآموزی استان در راستای ریشه کنی بی‌سوادی اظهار کرد: ستادعالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور درصدد است تا با استفاده از ظرفیت مساجد در راستای تداوم حرکت فرهنگی ریشه کنی بیسوادی گام بردارد.

وی با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت‌های کانون‌های مساجد در دستیابی به اهداف و برنامه‌های سوادآموزی تصریح کرد: این آمادگی در ما وجود دارد که با همکاری دو جانبه با معاونت سواد آموزی، شاهد ریشه کنی بی‌سوادی در جامعه اسلامی باشیم.


حجت الاسلام پورابراهیم افزود: 600کانون فرهنگی و هنری در مساجد سراسر استان فعالیت می‌کنند که ظرفیت خوبی برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی در استان بوده و استفاده از این کانون‌ها و مشارکت آنها در ریشه‎کنی بیسوادی، گره‌گشای بسیاری از مشکلات است.

 

وی تاکید کرد: در گام اول باید فعالیت را از شهرستان‌هایی آغاز کنیم که دارای بی‌سوادی بیشتری هستند و وقتی اقدامات اتخاذ شده مثمرثمر واقع شد آن را به دیگر شهرستان‌ها تعمیم دهیم.

 

مسئول دبیرخانه نظارت برکانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان با بیان اینکه کانون‌های مساجد سراسر استان ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و فضای خود را برای اجرای طرح در اخیتار نهضت سوادآموزی قرار می‎دهند، اعلام کرد:همچنین قرائت قرآن و اقامه صحیح نماز توسط ائمه جماعات به مخاطبان برنامه‎های سوادآموزی آموزش داده می‌شود.


در ادامه جلسه حسین زاده، معاون سواد آموزی استان با اشاره به سه طرح وزارتی سال 1393  با محوریت انسداد مبادی بی‌سوادی، باسواد کردن اولیای بی‌سواد دانش آموزان، باسواد کردن گروه سنی 10 الی 20 سال اظهار کرد: با اجرای طرح‌های فوق هدف اصلی سازمان که آموزش گروه سنی 10 تا 49 سال است و نیز بر اساس سند آموزش برای همه تا سال 1394 امید است با همت دست اندر کاران تعلیم و تربیت و دستگاه‌ها و نهادهای مشارکت کننده، در استان گیلان شاهد بی‌سوادی در گروه سنی 10 تا 49 سال نباشیم. 
  

پایان پیام/

کد خبر 388899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha