خبرگزاری شبستان-مازندران
محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در 17 مرداد سال 1377، در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به درجه رفیع شهات نائل شدند که شورای فرهنگ عمومی به همین مناسبت، روز 17 مرداد را به نام روز خبرنگار نامگذاری کرد.
16سال از شهادت شهید صارمی می گذرد و از برکت خون پاک او و دیگر شهدای عرصه خبر و اطلاع رسانی در کشور، حقانیت صدای قلم در جهان طنین انداز شد.
شهید صارمی، پرورش یافته مکتب ارزشمند و سرخ امام حسین (ع) بود که راه مبارزه با ظلم و جور را به خوبی از آن حضرت آموخت و تا آخرین قطره خون در دفاع از حق و نابودی باطل، پایداری کرد و به راستی که با خون خود برای حرفه خبرنگاری اعتبار آفرید.
مقام معظم رهبری می فرمایند: هر حادثه وقتى در چاردیواری سکوت و بىاعتنایى و غفلت قرار بگیرد، خواهد مرد و فراموش خواهد شد. پایدار شدن حوادث بستگى دارد به اینکه مبلغان و خبررسانانى امین، صادق و با انگیزه داشته باشند.
اگر قبول کنیم که بیشتر حرکت های شکل گرفته در جوامع مختلف و در تمام برهه های حساس سیاسی و اجتماعی با مشارکت تنگاتنگ خبرنگاران شکل گرفته و خبرنگاران به نوعی تاریخ نویسان جامعه محسوب می شوند این امر وظیفه خطیر خبرنگاران را آشکار می سازد.
خداوند در قرآن کریم اهمیت قلم و نگارش را چنان صریح و با تاکید بیان می کند که به قلم و آنچه می نگارد، سوگند یاد می کند"ن و القلم و مایسطرون" که این خود به نوعی بیانگر کار حساس خبرنگاران است.
خبرنگاران، مهرههای اصلی اطلاع رسانی در جامعه
آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری، خبرنگاران را مهرههای اصلی اطلاع رسانی در سطح جامعه دانست و گفت: رسانه ها باید امید را به درون سرخرگ های جامعه تزریق کنند و با بیان ناملایمتی ها و بزرگ نمایی آنها، امید را از مردم نگیرند بلکه خود مشوق امید در جامعه باشند.
وی اظهار کرد: خبرنگاران به عنوان چشم بینا، زبان گویا و وجدان بیدار جامعه محسوب می شوند که بیان واقعیتها را مهم ترین رسالت خود برگزیده اند و با سرلوحه قرار دادن صداقت در کارهای خود، تلاشی بی وقفه در مسیر شفاف سازی و اطلاع رسانی دقیق در سطح جامعه دارند.
اصحاب رسانه، بازوان فکر و فرهنگی جامعه
آیت الله طبرسی، اصحاب رسانه را بازوان فکر و فرهنگی جامعه قلمداد کرد و افزود: آنها با نقد منصفانه و به دور از جناح گرایی می توانند زمینه ساز پیشرفت جامعه باشند.
وی با اشاره به اینکه سابقه انتقال اخبار از دوران رسالت انبیا است، بیان کرد: خبرنگاری یک کار پر مسئولیتی است زیرا که این مهم هم موجب گمراهی و هم موجب هدایت می شود.
آیت الله طبرسی ابراز کرد: مساجد همواره به عنوان رسانه ای فعال، نقش تعیین کننده ای در آگاهی رسانی به آحاد جامعه دارند که باید به این مکان توجه ویژه شود و خبرنگاران برخاسته از مساجد باید به نقش مهم خود در تنویر افکار جامعه اهتمام داشته باشند.
خبرنگاران پل ارتباطی مردم و مسئولان
رجبعلی وهابی خنکدار، فرماندار سوادکوه نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری اظهار کرد: خبرنگاری شغل نیست بلکه رسالت است و خبرنگاران نباید هیچ اشتباهی در تولید و انتشار اخبار داشته باشند و تمام تلاش، صداقت و شهامت خود را در این مسیر بکار گیرند.
وی، خبرنگاران را پل ارتباطی مردم و مسئولان دانست و ابراز کرد: خبرنگاری در دو بخش مثبت نگری و بالعکس نگرش منفی؛ احیا فکر و کشتن فکر است.
وهابی خنکدار بیان کرد: خبرنگاران همواره باید از آرمان های والای امام خمینی(ره) و شهدا پاسداری کنند چرا که اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه یک اصل مهم است و همچنین مدافع منویات مدبرانه و حکیمانه مقام معظم رهبری و وفادار به نظام جمهوری اسلامی ایران باشند.
پایان پیام/
گزارش: معصومه علیزاده
نظر شما