احزاب با فرهنگ های غیراسلامی در ایران جا نمی افتند

خبرگزاری شبستان: بادامچیان با اشاره به اینکه احزاب باید مردمی باشند و احزاب غیرمردمی در ایران ناپایدارند، گفت: احزاب با فرهنگ های غیراسلامی در ایران جا نمی افتند.

به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، اسدالله بادامچیان، نایب رییس حزب موتلفه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: حزب یک موضوع ضروری، علمی و تجربی است و همگی فواید کار جمعی را می دانیم. در نظام های مردم سالاری اسلامی و انسانی و حتی مردم سالاری لیبرال غربی موضوع حزب مطرح است. در نظام های تک حزبی و نظام های دیکتاتوری آمریکا و انگلیس نیز احزاب مطرح هستند.

 

وی ادامه داد: در قرآن نیز 20 بار از واژه حزب جملات گوناگونی مطرح شده است و احزاب به سه قسم مصلحون، خالدون، غاصبون تقسیم شده اند.

 

وی اظهار کرد: احزاب سه دسته هستند لیبرال دموکراسی غربی با توجه به تکثر آن و هدف کسب قدرت و به حکومت رساندن افراد 2- احزاب غربی تک حزبی مانند کمونیسم، نازیسم و فاشیسم و یا احزاب انحصاری و سوم احزاب ملی که با هم یکی نیستند.

 

بادامچیان اظهار کرد: حزب اسلامی با تمام احزاب متفاوت است همان گونه که در نظام کمونیسم تمام لیبرال دموکراسی به کار نمی روند در نظام لیبرال غربی هم حزب کمونیسم به کار آنها نمی آید در جهان اسلام هم احزاب لیبرال دموکراسی غرب و حزب نازیسم و فاشیسم نمی توانند هیچ نقشی داشته باشند.

 

وی ادامه داد: از زمان تشکیل احزاب در ایران تفکر قالب در سطح احزاب الگو گرفته از لیبرال غربی و یا تک حزبی غربی است که اصطلاحا به چپ و راست معروف است این نوع احزاب در ایران ناپایدارند، احزاب باید مردمی باشند.

 

وی اظهار کرد: احزاب حاکم بر تحزب غربی بر تحزب اسلامی نمی توانند قالب شوند حاکمیت نظام حزب لیبرالی در نظام جمهوری اسلامی میسر نیست. احزاب در کشورهای دیگر رهبری سیاسی مردم را دارند و در نظام جمهوری اسلامی رهبری جامعه به عهده ولی فقیه است.

 

وی اظهار کرد: احزاب در این جایگاه نمی توانند در حوزه حاکمیت و رهبری قرار گیرند رهبری ولی فقیه در جامعه برای تمام توده های مردم و حتی منفردین است.

 

وی با اشاره به اینکه به تدریج به بیان نه غربی نه شرقی در حوزه احزاب می رسیم، اظهار کرد: در آغاز انقلاب اسلامی 200 حزب تشکیل شد که به تدریج از تحزب به سمت مفاهیم غربی رسید و در بخشی از احزاب نیز به مخلوط کردن اسلام و دیگر احزاب پرداخت تحزب با فرهنگ های غیراسلامی در ایران جا نمی افتد.

 

وی ادامه داد: شهید بهشتی در این باره معتقدند تحزب در طول امامت باشد نه در عرض آن و آیت الله جوادی آملی معتقدند تحزب باید در محور امامت حق حرکت کند تا در سعادت دنیا و آخرت مردم حرکت کند.

 

وی ادامه داد: احزاب باید خواسته های مردم را بشنوند و آنها را الگو قرار دهند و ناخواسته ابزار خواسته های بیگانگان نباشند. امیدواریم فرهنگ تحزب برخواسته از فرهنگ اسلامی به بهترین شکل ممکن شکل بگیرد.

پایان پیام/
 

کد خبر 391174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha