به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید لطف الله سپهر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، صبح امروز(27 اردیبهشت) در جلسه هم اندیشی و تعامل این اداره کل با صدا و سیمای مرکز خوزستان گفت: خوزستان در ادبیات، مفاخر دینی، ادبی، تاریخی و... مملو از سوژه های پرآوازه است که از جمله آنها می توان از آیت الله شیخ انصاری یاد کرد که در فقه و اصول برای طلاب و فضلا دارای جایگاه فقهی و مبانی دینی است.
وی تصریح کرد: خوزستان در بخش های مختلف از توانمندی بسیار خوبی نسبت به کل کشور برخوردار است و می توان با استفاده از آداب، رسوم، فرهنگ ها و قومیت های مختلف در این استان فرصت را مغتنم شمارده و بهره برداری خوب و مطلوبی از آن داشته باشیم.
وی بر استفاده از ظرفیت های موجود استان در حوزه هنر، فرهنگ و دین تأکید کرد و افزود: هنرمندان باید در حوزه تئاتر و فیلم با موضوع دفاع مقدس برای صدا و سیمای خوزستان آثار فاخر و آبرومندی را تهیه کنند.
حجت الاسلام سپهر با بیان اینکه سیمای خوزستان می تواند برای ارتقا بخشی به تولیدات سینمایی استان جهت تشویق و ترغیب سینماگران از جشنواره ها استفاده کنند، اذعان داشت: استفاده از ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد، فعالیت های عظیم دینی و فرهنگی، نماشگاه ها به ویژه نمایشگاه کتاب و... می تواند در فعالیت بهتر سیمای خوزستان اثرگذار باشد.
وی بر استفاده از توانمندی و ظرفیت های موجود در بخش های فرهنگی و هنری از جمله تئاتر و موسیقی تأکید کرد و یادآور شد: خوزستان با این توانمندی ها نیاز به شادی و نشاط دارد از این رو باید در هر بخش با تعامل هر چه بیشتر به وظایف اسلامی و ایرانی خود عمل کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر میان اداره کل ارشاد و سازمان صدا و سیمای خوزستان ادامه داد: این اداره کل آمادگی دارد تا در خدمت به فرهنگ و هنر جامعه گام بردارد و حرکت مؤثر و تولیدات فاخر اسلامی و ایرانی را ارائه دهد.
همچنین عمران حیدری، مدیرکل صدا و سیمای مرکز خوزستان با تشریح و تبیین مباحث رسانه ای در راستای نگاه به فرهنگ و هنر بیان کرد: با تعامل فی ما بین با نگاه جدید در عرصه رسانه ای ایجاد کنیم و کار مورد توجه مردم قرار گیرد و از این رو مسئولیت رسانه، مسئولیت سختی است و باید دائماً کارهای رسانه ای رصد شود و در این عرصه می تواند هر کس برای خود یک عرصه آثاری داشته باشد.
وی با بیان اینکه سیاست های دشمن خبرهای نرم است و جنگ نرم را رسانه به وجود می آورد، بر مردمی شدن کارهای رسانه ملی تأکید کرد و گفت: بسیاری از ظرفیت ها ناشناخته است و هنوز گسترش نیافته اند و رسانه با تعامل و ارتباط بیشتر با دستگاه ها و مردم می تواند این ظرفیت های ناشناخته را شناسایی و به نمایش بگذارد.
حسین براتی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان نیز بر بهره مندی از ظرفیت والدین شهدا جهت ضبط خاطرات فرزندان آنان، استفاده از شیوه های تربیتی، ضرورت تقویت مفاهیم دینی و قرآنی کودکان و نوجوانان و تفکیک کانال پخش عربی و فارسی جهت مقابله با جنگ نرم اشاره کرد.
وی استفاده از اتاق فکر در کانون های مساجد را جهت تبیین اندیشه ها ضروری دانست و خاطرنشان کرد: امسال همایش رسانه و نماز توسط دبیرخانه کانون فرهنگی هنری مساجد خوزستان برگزار می شود که امیدواریم مورد استقبال قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما