احیای شهر یزد به عنوان شهر دوچرخه ها نیازمند کار فرهنگی  گسترده است

خبرگزاری شبستان: شهردار یزد گفت: احیای شهر یزد به عنوان شهر دوچرخه ها نیازمند اجرای یک کار فرهنگی و اجتماعی گسترده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، محمدرضا عظیمی زاده شهردار یزد ظهر امروز (18 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان یزد گفت: خبرنگاران امانت داران اطلاعات و اخبار در جامعه هستند.

 

وی با بیان اینکه زحمات خبرنگاران از زحمات تاثیرگذا در جامعه است افزود: خبرنگاران با تلاش و پیگیری های خود ایرادات و ضعف های موجود در کار مسئولان را از طریق خبرها به آن ها منتقل می کنند.

 

عظیمی زاده، با اشاره به نامگذاری سال 93 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد و فرهنک با عزم ملی و مدیریت جهادی اظهار داشت: شهرداری یزد در راستای تحقق این شعار بزرگ همراه، همفکر و مصمم در اجرای برنامه هاست.

 

وی با بیان اینکه رونق و توسعه شهر در گروه فعالیت های شهرداری، شورای شهر و حمایت عموم مردم است گفت: شهرداری تمام اراده خود را جهت ایجاد تغییرات اساسی در استان بکار گرفته است.

 

عظیمی زاده گفت: شهرداری دیگر تنها یک دستگاه خدماتی نیست و شهرداری یزد هم تلاش دارد که این تغییر را در خدمات شهرداری و نگاه آن به وجود بیاورد و برنامه‌هایی را هم در این زمینه دارد.

 

وی با بیان اینکه در چهار ماهه نخست سال تنها 10 درصد درآمدهای مشخص شده شهرداری تحقق پیدا نکرده است افزود: این در حالیست که سال های گذشته بخش زیادی از درآمدهای شهرداری محقق نمی شده است.

 

عظیمی زاده درآمد چهار ماهه نخست سال 93 شهرداری یزد را 60 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: درآمد شهرداری تا پایان سال 93 مبلغ 220 میلیارد تومان برآورد شده است.

 

وی بر لزوم گسترش فضای سبز در سطح شهر یزد تاکید کرد و گفت: تنها پارک کوهستان در یک شب شاهد حضور 40 هزار نفر از همشهریان بوده است که این حضور نشان دهنده اهمیت فضای سبز در یزد است.

 

شهردار یزد با بیان اینکه احداث 25 پارک در دستور کار قرار دارد گفت: توسعه پارک بزرگ شهر، راه اندازی بوستان خبرنگار، تفاهم با شرکت پیشگامان جهت نصب تجهیزان به روز در پارک شادی و... از جمله اقدامت صورت گرفته در این حوزه می باشد.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر پرداختی‌های به روز انجام می‌شود گفت: از لحاظ منابع کم نداریم و بخش عمده‌ای از منابع با حمایت شورای شهر پرداخت شده است.

 

عظیمی زاده عنوان کرد: در بحث پروژه‌های عمرانی، ما چند پروژه سنگین عمرانی را در دستور کار قرار داده ایم و پروژه حکیمیان، پروژه میدان حضرت ابوالفضل(ع) به بهره‌برداری رسیده‌اند و پروژه میدان ابوذر و پارکینگ فرخی در دست اجراست.

 

وی مرمت و احیای آسفالت در معابر اصلی و فرعی شهر را از دیگر اقدامات در دست اقدام شهرداری دانست و افزود: کف سازی میدان امیرچقماق، کف سازی بافت قدیم، احیای حسنیه شاه طهماسب، پیاده رو شدن خیابان قیام و... از دیگر طرح های در دست اقدام شهرداری است.

 

عظیمی زاده با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در حوزه خدمات شهری گفت: در حال حاضر از چهار نسل مختلف در یزد از ایستگاه‌های اتوبوس وجود دارد که به نظر می‌رسد باید یک سری ایستگاه‌های متحدالشکل با استفاده از ایستگاه‌های مدرن انجام شود.

 

وی گفت: کار اجرای بی‌آر‌تی در کریدور سوم که در چهارراه رسالت تا چهارراه دولت آباد است در دستور کار قرار گرفته است.

 

شهردار یزد نصب المان های شهری، فضا سازی شهری، مدیریت پسماند، بهبود کیفیت خدمات حمل و نقل و... را از دیگراقدامات حوزه خدمات شهرداری اعلام کرد.

 

وی با اشاره به راه اندازی دفاتر کارگزاری شهرداری در شهر گفت: کارگروهی تشکیل شده است تا بخشی از اختیارات شهرداری را به کارگزاری ها واگذار کند.

 

عظیمی زاده در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر احیا شهر یزد به عنوان شهر دوچرخه ها اظهار داشت: هر ساله حجم بسیار کمی از اعتبارات شهرداری به مناسب سازی معابر برای رفت و آمد دوچرخه ها اختصاص می یابد و از سویی فرهنگ استفاده از دوچرخه جای خود را به موتورسیکلت داده است که این به معزلی برای شهر تبدیل شده است.

 

شهردار یزد بیان کرد: برای دوچرخه سواری بانوان همکاری با دانشگاه یزد انجام شده که در ساعات تعطیلی دانشگاه، بانوان بتوانند اقدام به دوچرخه‌سواری کنند.

 

وی بیان کرد: برای اینکه شهر دوچرخه‌ها احیا شود یک اعتباری برای راه اندازی یک یا دو  ایستگاه‌ دوچرخه در نظر گرفته‌ شده است اما این نیاز به یک کار فرهنگی و اجتماعی دارد که مورد استفاده قرار گیرد.

 

عظیمی زاده با اشاره به تخلفات حوزه ساختمان افزود: باید کاری کنیم که هزینه تخلف‌ها در بخش ساختمان بیشتر از هزینه های مربوط به پروانه و بیمه ساختمانی باشد تا مردم نسبت به اخذ پروانه تشویق شوند.

 

وی سطح خدمات شهرداری یزد را متوسط دانست و گفت: با توجه به گسترش روز به روز شهر باید کمیت و کیفیت خدمات نیز افزایش یابد که تحقق این امر در گروه همکاری و همیاری عموم مردم است.

 

شهردار یزد با اشاره به رویکرد اجتماعی شهرداری گفت: در این راستا کارگروهی با عنوان نشاط اجتماعی با حضور تمام دستگاه های فرهنگی شهر در سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری تشکیل شده است.

 

وی با بیان اینکه شهرداری در مباحث ایجاد نشاط اجتماعی، کاهش آسیب های اجتماعی، گسترش شبکه های اجتماعی و... نفوذ پیدا کرده است اضافه کرد: ساخت یک یا دو فرهنگسرا با همکاری بخش خصوصی از دیگر برنامه های شهرداری در این حوزه می باشد.

 

عظیمی زاده با بیان اینکه در حال حاضر 10 تا 30 درصد آب فضای سبز از طریق آب شرب تامین می شود تصریح کرد: طرح برای جداسازی آب شرب از آب فضای سبز در دست است که اجرای آن نیازمند بیش از هفت میلیارد تومان اعتبار است.

 

وی گفت: شهرداری برای اجرای این طرح باید کمک شود، هماهنگی‌های لازم انجام شده که شهر یزد در اولویت این کار قرار گیرد و مشکل حل شود.

 

عظیمی زاده با بیان اینکه شهر یزد شهر بزرگی است افزود: شانیت مردم یزد نیازمند اجرای پروژه های عظیم است و این پروژه ها نیز نیازمند اجرای فعالیت عمرانی در طول سال به همین دلیل شاهد انجام فعالیت های عمرانی مختلف در طول سال در نقاط مختلف شهر می باشیم.

 

وی افزود: پروژه‌های شهر نشان دهنده این است که این شهر پویاست و طرح‌های ما نشان دهنده این است که ما شهرداری در این شهر فعالیت می‌کند.

 

شهردار یزد در ارتباط با ضریب اشغال ناوگان حمل و نقل عمومی، گفت: تنها 12 درصد مردم ما از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند.

 

وی در خصوص کلانشهر شدن یزد گفت: وحدت رویه در سیاست ها می تواند به کلانشهر شدن این شهر کمک بزرگی کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 391816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha