کاهش 14 درصدی تصادفات در تهران/ 52 درصد تلفات شامل عابران پیاده است

خبرگزاری شبستان: رییس پلیس راهور تهران بزرگ از کاهش 14 درصدی تصادفات در تهران در چهار ماهه سال جاری خبر داد و گفت:عابران پیاده نیز 52 درصد از تلفات را در تصادفات به خود اختصاص داده اند،.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار تیمور حسینی، رییس پلیس راهور تهران بزرگ امروز در نشست خبری گفت: پلیس راهور در 14 خرداد سال جاری که همزمان با بیست و پنجمین سالگرد ارتحال امام بود و هم در ایام ماه مبارک رمضان و روز قدس موفق شد با همکاری دستگاه های ذیربط اقدامات ترافیکی را به صورت کاملا بی سابقه و بسیار مطلوب به انجام رساند.

 

وی با بیان اینکه خوشبختانه در 4 ماهه سال جاری پلیس راهور در حوزه تصادفات به توفیقات خوبی نایل شده است، اظهار کرد: بالغ بر 14 درصد وقوع تصادفات نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است و همچنین در این مدت 3200 فقره افراد کمتر آسیب دیدند و همچنین 648 نفر یعنی معادل 54/9 درصد نیز افراد کمتر مجروح شدند.

 

سرهنگ حسینی با بیان اینکه طبق آمار پزشکی قانونی سه درصد یعنی معادل پنج نفر فوتی ها در تصادفات کاهش داشته است، تصریح کرد: در زمینه فوتی ها تلاش ما این است که کاهش آمار پزشکی قانونی را افزایش دهیم.

 

رییس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه خاطرنشان کرد: تصادفات ناشی از توقف خودروها در حاشیه بزرگراه مهمترین آسیبی است که ما با آن مواجه هستیم به گونه ای که در 15 روز اخیر 4 تصادف در این زمینه رخ داده است.

 

وی ادامه داد: اگر خودرویی بر اثر نقص فنی دچار مشکل شده باشد، راننده موظف است در فاصله 15 و 30 متری علایم قانونی و مثلث شیب گشت را نصب کند تا خودرویی که مستقیم به ویژه در شب در حال حرکت است متوجه حادثه شود.

 

وی با بیان اینکه در تیرماه سال جاری اصلاح و کاهش تابلوهای حمل با جرثقیل و نحوه و چگونگی برخورد با موتورسیکلت ها توسط رییس پلیس راهور ناجا در پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ارایه شد، اظهار کرد: بعد از اخذ تدابیر رییس پلیس راهور ناجا ،کلیه مناطق تابع پلیس راهور فاتب موظف شدند یک بررسی کامل در سطح حوزه استحفاظی خود داشته باشند که در اولین بررسی 668 تابلوی توقف ممنوع عمدتا از خیابان شریعتی حد فاصل تجریش، بزرگراه همت و خیابان ولیعصر و خیابان جمهوری حد فاصل کارگر تا میدان جمهوری حذف شدند.

وی ادامه داد: برابر اساس همین تدابیر با بررسی اولیه تعداد 404 حمل مکمل با جرثقیل را از محل حذف و خارج کرده ایم.

 

به گفته سرهنگ حسینی، تاکنون 337 تابلوی ممنوعیت توقف حذف شده است.

وی ادامه داد: اقدامات ما به این اعدادی که عرض کردم خاتمه نمی یابد بلکه این اقدامات یک کار مستمری است که بر اثر سرکشی ها ادامه خواهد یافت.

 

سرهنگ حسینی با اشاره به ساماندهی حمل با جرثقیل تصریح کرد: در 4 ماهه ابتدای سال جاری خودروهای متخلف  9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کمتر به پارکینگ هدایت شدند، هرچند هدف ما ارایه آمار نیست بلکه مهمترین هدف ما ارایه خدمات مطلوب است.

 

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی ما در شهر تهران توقف های غیرمجاز، توقف در حریم تقاطع ها و تاکسی ها و اتوبوس ها است، خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم از کنار این تخلفات به راحتی عبور کنیم ولی بدون اجحاف این اقدامات خود را ادامه می دهیم.

 

رییس پلیس راهور تهران بزرگ عبور از عابر پیاده، عبور از محله های ممنوعه و عبور از چراغ قرمز و نداشتن کلاه ایمنی را از جمله خط قرمز پلیس برای موتورسیکلت سواران عنوان کرد و افزود: سه تخلف ابتدایی از جمله تخلفاتی است که مردم به شدت از این موضوع گله مند هستند از این رو ما نیز با شدت با آنها برخورد خواهیم کرد.

 

وی با بیان اینکه برخورد با موتورسیکلت سواران 221 درصد در 4 ماهه سال جاری افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: در صورتی که موتورسیکلت ها کنترل نشوند باعث برهم خوردن نظم، امنیت و آرامش جامعه می شوند از این رو پلیس راهور تهران بزرگ اقدامات ویژه ای را در سال جاری در این راستا اندیشیده است.

 

وی با بیان اینکه در 4 ماهه سال جاری بیش از 39 هزار موتورسیکلت به پارکینگ ها هدایت شدند، افزود: موتورسیلکت سواران 48 درصد تلفات را در تصادفات به خود اختصاص دادند.

 

سرهنگ حسینی با بیان اینکه بحث ساماندهی موتورسیکلت ها عزم جدی همه دستگاه های متولی را می طلبد، اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات خوبی در مورد ساماندهی موتورسیکلت ها در حال انجام است که به محض ابلاغ و اجرا اطلاع رسانی خواهیم کرد.

 

وی با اشاره به نهادینه شدن فرهنگ استفاده از کمربند ایمنی در کشور گفت: ابلاغ قانون استفاده از کمربند ایمنی از جمله برنامه های بسیار جامع پلیس در سال 84 بود که موفق به اجرایی کردن این قانون در آن سال شد .امسال نیز عزم جدی پلیس راهور تهران بزرگ بر این است که اقدام مهم دیگری از جمله توقف پشت خط ایست را به عنوان دومین کار کلان پلیس بعد از کمربند ایمنی در تهران اعمال و به صورت یک رفتار بدیهی در آینده در کل شهر تهران به اجرا درآورد.

 

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: مقرر شده است که تا اواسط مهر فقط یک کار تبلیغی و اطلاع رسانی در زمینه اجرای طرح توقف پشت خط ایست انجام دهیم که این کار نیز نیازمند تجهیزات و دوربین های ثبت تخلف است.

 

وی با طرح این سوال که چرا ما توقف پشت خط ایست را انتخاب کردیم، اظهار کرد: انتخاب این موضوع یک امر اتفاقی نبوده چون توقف پشت خط ایست بارزترین رفتار ترافیکی است که نشان از انضباط و نظم یک جامعه دارد و همچنین با نهادینه شدن این امر در جامعه امنیت عابر پیاده تامین و همچنین بخشی از مهار تصادفات می تواند در این امر محقق شود.

 

وی با بیان اینکه عابران پیاده نیز 52 درصد از تلفات را در تصادفات به خود اختصاص داده اند، خاطرنشان کرد: نهادینه کردن رفتارهای درست مهمترین نقش رسانه ها است و همچنین نهادینه کردن این رفتار در جامعه نیازمند هزینه بالایی است. بنابراین وقتی ما می خواهیم به نقطه مطلوبی دست یابیم باید هزینه کنیم و ما نیز ناگزیر هستیم که به سمت روش های کارآمد و اثربخش حرکت کنیم.

 

وی از نصب و فعال سازی دوربین های کنترل سرعت در طول بزرگراه آزادگان خبر داد و افزود: دوربین های منصوبه وظیفه ثبت سرعت رانندگان متخلف را دارند و سرعت مجاز نیز در طول بزرگراه آزادگان 80 کیلومتر در ساعت به تصویب رسید.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 392769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha