حفظ و حراست از میراث فرهنگی به دغدغه ملی تبدیل شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه باید حفظ و حراست از میراث فرهنگی به یک دغدغه ملی تبدیل شود، گفت: خبرنگاران می‌توانند ارزش‌های نهفته در این بخش را معرفی کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حسن رمضانی امروز (21 مرداد) در مراسم تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار داشت: برای نظام مقدس اسلامی که ریشه در معانی دینی دارد و بر پایه اسلام شکل گرفته آگاهی و دانستن جایگاه رفیعی دارد.

 

وی با بیان اینکه خبرنگاران در عرصه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تلاش فراوانی می‌کنند، افزود: امیدواریم همه مسئولان جامعه در راستای ارزش‌گذاری به این قشر فهیم فعالیت کنند و باید بدانیم زمانی که خبرنگاران درحوزه نقد قلم می‌زنند در واقع در ارائه خدمت به مردم با مسئولان هم افق هستند.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: همه دستگاه‌ها برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم نیازمند نظرات خبرنگاران و اصحاب رسانه هستند و نباید از نقد منصفانه آن‌ها بترسند بلکه باید آن را تلاشی در جهت فرصت‌سازی برای خدمت بیشتر به مردم بدانند.

 

رمضانی با اشاره به اینکه خبرنگاران نیز به نیابت از مردمی که دغدغه آنان را دارند موظف به رعایت اخلاق حرفه‌ای و اصول خبرنگاری هستند، تصریح کرد: خبرنگاران در نوع انعکاس خبر و اطلاعات ممکن است سهواً دچار اشتباه شوند اما اگر ما با رویکرد سرشار از صداقت به این خطا نگاه نکنیم فضا را بسته ایم.

 

حفظ و حراست از میراث فرهنگی به دغدغه ملی تبدیل شود

به گفته وی در گذشته به بحث میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری علی‌رغم ظرفیت‌های فراوان آن توجه ویژه‌ای نشده و میراث فرهنگی را همه باید از خود بدانند همچنان که در حفظ و حراست آن نیز همگان سهیم هستند.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بیان کرد: باید حفظ و حراست از میراث فرهنگی به یک دغدغه ملی تبدیل شود و خبرنگاران می‌توانند ارزش‌های نهفته در این بخش را معرفی کنند.

 

حفظ میراث فرهنگی از عهده یک دستگاه ساخته نیست

رمضانی با اشاره به اینکه حفظ میراث فرهنگی از عهده یک دستگاه ساخته نیست، ادامه داد: ادعای گزافی است اگر فکر شود که یک دستگاه به تنهایی باید همه ارزش‌های گذشتگان را حفظ کند.

 

وی با تاکید بر اینکه باید هویت ملی در نسل جوان ریشه دار شود، گفت: برای اینکه نسل جوانان به گذشته فرهنگی خود آگاهی پیدا کنند و نسبت به آن احساس فخر و مباهات داشته باشد باید در جوانان نسبت به گذشته فرهنگی احساس تعلق و شناخت به وجود آید.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نباید از جوانانی که هیچ شناختی از هنرهای ریشه‌دار ندارند انتظار داشت که جذب فرهنگ بیگانه نشوند، افزود: امروز میزان تعلق و آگاهی جوانان به فرهنگ گذشتگان کم شده و این برای جامعه‌ای که نگاه به آینده دارد و قرار است بر قله‌ فرهنگ و تمدن جهانی بنشیند آسیبی خطرناک است.

 

کویر خراسان جنوبی فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاری و جذب گردشگران

رمضانی با بیان اینکه در خراسان جنوبی ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد که می‌تواند گره‌گشای مشکلات حوزه فرهنگی و رونق اقتصای باشد، عنوان کرد: کشاورزی به دلیل کمبود نزولات آسمانی و موقعیت جغرافیایی استان هرگز نمی‌تواند تامین‌کننده نیازها و اشتغال جامعه باشد.

 

وی امکانات بخش صنعت خراسان جنوبی را محدود ذکر کرد و تاکید کرد: کویر استان فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاری و جذب گردشگران است و جاذبه‌های فراوان فرهنگی و تاریخی نیز می‌تواند فرصتی برای توسعه اقتصاد و حل معضل بیکاری باشد.


 

پایان پیام/

کد خبر 392848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha