به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، مسعود سلطانی فر، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور روز گذشته (23 مرداد) در آئین افتتاحیه مراکز اقامتی گنج نامه گفت: کشور ایران دارای سرمایه فرهنگی و غنی است که 97 درصد آثار تاریخی کاووش نشده و تنها سه درصد از بناهای تاریخی کشور به ثبت رسیده است.
وی افزود: همچنین کشور پهناور ایران دارای یک میلیون اثر و بناهای تاریخی است که تنها 31 هزار و 100 بنا شناسایی و به ثبت رسیده است.
وی تصریح کرد: دولت سالانه 200 میلیارد تومان در حوزه زیرساختهای گردشگری کشور هزینه میکند و این در حالیست که در سال گذشته 5 میلیون دلار معادل 15 هزار میلیارد تومان عایدات سفر گردشگران بوده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه باید تعداد هتل های کشور سه برابر موجودی افزایش پیدا کند، خاطرنشان کرد: همچنین باید برای رسیدن به افق 1404 ورود 20 میلیون نفرگردشگران خارجی را به ایران سرازیر کنیم.
سلطانی فر گفت: استان همدان دارای ظرفیت و پتانسیل های گردشگری بسیاری است که باید در آژانس های مسافرتی نام همدان به عنواتن مقصد اصلی گردشگران و مسافران اعلام شود.
وی افزود: کشور ایران به عنوان یک موزه است که سالانه توریست های فرهنگی، تاریخی، زیارتی، سیاحتی و سلامت به این کشور ورود پیدا می کنند و خود مروج فرهنگی هستند.
وی تصریح کرد: بناهای تاریخی به عنوان سرمایه های گرانبهای این مملکت از نفت و گاز بیشتر هم است و باید حراست و صیانت از این آثار را در دستور کار خود قرار دهیم .
وی بیان کرد: در راستای حفظ و حراست فیزیکی از ارزش ها و بناهای گرانبهای تاریخی با سمن ها، پایگاه های بسیج و تشکل های مردمی همکاری های لازم به وجود آمده است.
معاون رئیس جمهور همچنین در خصوص قاچاق اشیای تاریخی نیز گفت: فضا برای قاچاقچیان تاریخی در کشور محدود شده است و با استفاده از تجهیزات الکترونیکی باید به صیانت از این آثار بپردازیم.
سلطانی فر با بیان اینکه گردشگری را موتور محرکه توسعه استان همدان است، ابراز کرد: سرمایه گذاری در بخش زیر ساخت های گردشگری موجب بازگشت سرمایه می شود.
پایان پیام/
نظر شما