به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران شب گذشته (27اردیبهشت) در این مراسم که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به ابعاد شخصیتی آیت الله بهجت تصریح کرد: آیتالله العظمی بهجت علاوه بر جذبههای ملکوتی که داشت راه درست را رفت و خوب درس خواند و تدریس را تا آخر عمر تعطیل نکرد و وی صحفی از صحف مطهره بود.
وی تأکید کرد: آنچه آیتالله بهجت را به این درجات رساند تنها و تنها عبد بودنش بود او حتی حاضر نبود بر روی رساله نامش را بنویسند و به کلمه عبد اکتفا میکرد.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی با بیان اینکه علما دژهای دفاع از دین هستند، گفت: آخرت و دنیای مردم بودن وجود عالمان عامل به دین درست نمیشود و دیانت و عرفان بدون کسب علم از محضر بزرگان دین خوابی است که تعبیر نمیشود.
وی ادامه داد: کسانی که ادعای عرفان و تشرف به محضر امامزمان(عج) را دارند باید بدانند که بدون تفقه در دین و ارتباط با علما کذاب هستند.
صدیقی با عبد توصیف کردن آیتالله بهجت تصریح کرد: آیتالله بهجت همواره به کسب تقوا و علم تأکید داشت و میگفت طلبه طوری باید درس بخواند که به راحتی بتواند تدریس کند.
وی تأکید کرد: ایشان معتقد بود درس خواندن طلبه همانند نماز خواندن اوست که اگر در نماز تساهل کند مشمول عذاب میشود و اگر در درس خواندن هم سستی کند باز هم مشمول عذاب می شود.
صدیقی ادامه داد: خداوند حکومت جاهلان بر مردم را رد کرده است و عالمان باید از انزوا بپرهیزند و قدم در سیاست بگذارند تا جامعه روی سعادت ببیند.
لازم به ذکر است، این مراسم با حضور آیات عظام و مراجع تقلید مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، سبحانی، نوری همدانی و جوادی آملی همچنین آیتالله مصباح یزدی، علوی گرگانی، اعضای مجلس خبرگان رهبری و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما