حضور معلمان در نقاط دورافتاده روستایی نشان از روحیه جهادی آنان است

خبرگزاری شبستان: فرمانده سپاه ناحیه لنده گفت: حضور معلمان در دورافتاده ترین نقاط روستایی فاقد امکانات اولیه، نشان از روحیه جهادی معلمان در آموزش و پرورش دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، ستوانیکم پاسدار علی محمدی، فرمانده سپاه ناحیه لنده امروز (25 مرداد) در نشست هم اندیشی مدیریت جهادی آموزش و پرورش این شهرستان، گفت: تربیت نسل جوان، مومن و انقلابی کشور را باید مرهون تلاش ها و زحمات نظام تعلیم و تربیت دانست.

وی افزود: مدیریت جهادی در آموزش و پرورش سال هاست که با تربیت فرزندان با استعداد این مرز بوم در حال جهاد با نفس و جهل بی سوادی شکل گرفته است.

محمدی تصریح کرد: حضور معلمان در دور افتاده ترین نقاط روستایی که فاقد امکانات اولیه هستند، نشان از روحیه جهادی معلمان در آموزش و پرورش است.

این مسئول تاکید کرد: در سالی که مقام عظمای ولایت آن را سال "اقتصاد و فرهنگ همراه با عزم ملی و مدیریت جهادی" نام گذاری کرده اند، ایجاب می کند با الهام گیری و تحقق شعار سال معلمان به عنوان اولین سنگرسازان تعلیم و تربیت نسبت به تحقق شعار سال قدم های اساسی بردارند.

محمدی در ادامه خاطرنشان کرد: کسب موفقیت های پی در پی در زمینه های قرآنی، علمی، پژوهشی و مسابقات فرهنگی و هنری در اداره آموزش و پرورش شهرستان نشان از روحیه جهادی مدیران و مسئولان این اداره است.

وی اظهار داشت: مدیریت جهادی در اداره آموزش و پرورش شهرستان لنده باعث متجلی ساختن نبوغ علمی دانش آموزان و ظهور استعدادهای بالقوه دانش آموزان است.

محمدی یادآور شد: یکی از شاخصه های مدیریت جهادی کار جهادی و فی سبیل الله است که معلمان با برگزاری کلاس های علمی و تقویتی به صورت رایگان می توانند هم افزایش سطح و توان علمی دانش آموزان را بالا ببرند و هم پایه گذار روحیه جهادی در سایر معلمان باشند.

فرمانده سپاه ناحیه لنده گفت: داشتن روحیه جهادی و همکاری مضاعف با سایر ادارات شهرستان از مهم ترین و بارزترین شاخصه های رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لنده است.
پایان پیام/
 

کد خبر 393868

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha