به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدعلی نجفی، استاندار گیلان امروز (25مرداد) در نشست نخستین اجلاس یونسکو در گیلان که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد اظهار کرد: گیلان با قدمت دیرینه، دارای قابلیتهای بسیاری درزمینه پیشرفت توسعه پایدار است.
وی با بیان اینکه گیلان یکی از بیکارترین استانهای کشور است گفت: میتوان با ایجاد ارتباطات گسترده با کشورهای جهان عضو یونسکو بسیاری از مشکلات فعلی استان را حل کرد.
این مقام مسئول اذعان کرد: در بخشهای مختلف از جمله مشاهیر، نخبگان، بهداشت و درمان، علمی و .... دارای مقامهای برتری در سطح کشور هستیم.
نجفی تصریح کرد: گیلان همچنین در زمینه انواع تولیدات کشاورزی و دامی جزء استانهای مهم و برتر کشور است.
این مقام مسئول اظهارکرد: فعالیتها را میتوان برای زندگی بهتر و داشتن شهری سالم با ایجاد تبادلات فرهنگی و اجتماعی و ... با کشورهای دیگر برای ایران و گیلان فراهم کرد.
رضاعلیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان در ادامه این نشست اظهار کرد: گیلان دارای آثار تاریخی، طبیعی وصنایع دستی و همچنین تنوع غذایی بسیاری است که هر ساله به دلیل تنوع محیطی پذیرای مسافران بسیاری ازاقصی نقاط جهان و کشور است.
وی بابیان اینکه تا کنون یک هزار و 38 اثر تاریخی در فهرست آثارملی کشور به ثبت رسیده است گفت: میتوان در موضوعات مختلف در معرفی هر چه بهتر گیلان و شهرستان رشت با سازمان یونسکو همکاری کرد.
فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در ادامه نشست افزود: گیلان از دیر باز شاهراه اطلاعات بود و از گذشته دارای ارتباطات و تبادلات فرهنگی و اجتماعی و ... با کشورهای دیگر بود.
وی با بیان اینکه در گیلان مفاخر و مشاهیر برجستهای پروش یافته و شهرت جهانی دارند، اذعان کرد: در گیلان 164 نشریه و 9 روزنامه فعالیت میکنند که بعد از استان قم و تهران رتبه نخست کشور را دارد.
محمد ابراهیم خلیلی، شهردار رشت دراین نشست اذعان کرد: جمعیت شهرنشینی جهان در حال افزایش است که با گذشت زمان پیش بینی میشود برخی شهرها از 20 تا 30 میلیون جمعیت تجاوز کند.
وی به دغدغههای شهری پرداخت و گفت: مشکلات مردم در بخش فرهنگی، اجتماعی و حقوق مردم خلاصه خواهد شد و باید در برنامه ریزیها به این مفهومها توجه شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه گیلان در گذشته دروازه ورود به اروپا بود اظهار کرد: امروزه نیز میتوان با ارتباط دو سویه با پیرامون زمینه رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی گیلان را فراهم کرد.
پایان پیام /
نظر شما