گلایه های دانش آموزان از مسابقات قرآنی و پاسخ مسوولان آموزش و پرورش

خبرگزاری شبستان:سی و دومین مسابقات قرآنی دانش آموزان سراسر کشور در حالی برگزار شد که با گلایه های دانش آموزان شرکت کننده همراه بود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانش آموزان دختر سراسر کشور در حالی برگزار شد که بسیاری از دانش آموزان از نحوه ی برگزاری مسابقات گلایه داشتند، گلایه هایی نداشتن جزو به دلیل کمبود و یا پیدا نکردن جزو در استان هایشان، گرفتن آزمون شفاهی و کتبی که محتوای آن برا اساس مواردی که قرار بود گرفته شود نبوده است و برخی از دانش آموزان استثنایی که نابینا بودند از اینکه با دانش آموزان عادی مسابقه میدهند انتقاد داشتند و به خبرنگار شبستان تصریح کردند؛ که جزوء هایی که به آنان داده اند برای سال 70 بوده است و با خط بریل نبوده وکسی برایشان خوانده ضبط کرده و آنان گوش داده اند.


محمدرضا مسیب زاده ، مدیرکل قرآن ، عتر ت ونماز وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان در باره ی انتقاد های دانش آموزان گفت: به طور کلی مسابقات قرآنی دانش آموزان یک عرصه برای ارتقای سطح کیفی مذهبی است و فقط برگزاری مسابقات یک بهانه به شمار می آید.


وی افزود: دانش آموزان در ساعات مختلف زندگی در زمان اوقات فراغت می توانند به راحتی مطالب مربوط به قرآن و عترت و نماز را مطالعه کنند.


مصیب زاده ادامه داد: اولین گام خواستن خود دانش آموزان است و ابتدای سال دستورالعمل به استانها ارسال می شود و دانش آموزان فرصت دارندکه مطالعه کنند و معلومات خود را ارتقا دهند.


مصیب زاده اظهار کرد: ضمن احترام نمی توانم باور کنم در مرحله کشوری دانش آموزان از محتوایی که از آنان می خواهند در مسابقه شرکت کنند باخبر نباشند.


وی با بیان اینکه هر مسابقه و رقابتی نگرانی هایی دارد، اظهار کرد: نفس مسابقه این استرس را به دانش آموزان وارد می کند و فکر می کنم دانش آموزان باید بیشتر تلاش کنند و تمام محتوا هایی که در مسابقه خواهد آمد را پیگیری نمایند.


مصیب زاده اظهار کرد: در برخی از استانها کلاس های آموزشی برگزار شده اما در برخی از استان ها به دلیل اینکه نیازی نبوده است این کلاس ها برگزار نشده است.
 

وی در خصوص برگزاری مسابقات یکسان دانش آموزان استثنایی با دانش آموزان عادی اظهار کرد: دانش آموزان استثنایی میهمانان ویژه ما هستند و به این دلیل با دانش آموزان عادی مسابقه یکسان می گیریم تا زندگی با عموم، استفاده عمومی را تجربه کنند.


وی در خصوص نداشتن جزوه و یا بریل نبودن جزوات دانش آموزان اظهار کرد: به طور کلی مسئولیت دانش آموزان استثنایی با سازمان استثنایی است و آنان باید وسایل مورد نیاز را تهیه کنند.


پایان پیام/
 

 

کد خبر 394321

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha