دلایل نبود دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی میان رتبه های برتر جهان

خبرگزاری شبستان:معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیر کوچک بودن این دانشگاه را یکی از دلایل نبود میان رتبه های برتر جهان دانست و گفت: معیارها باید به صورت نسبی تعیین شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، محمود احمدیان، معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در نشست خبری صبح امروز درباره علت اینکه این دانشگاه در رتبه بندی های جهانی نیست، اظهار کرد: معیار رتبه بندی های جهانی به کوچکی و بزرگی دانشگاه ها توجه ندارد بلکه به تعداد کل مقالات استخراج شده، حجم قرارداد با خارج از دانشگاه توجه می شود.

 

وی افزود: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به دلیل اینکه دانشگاه کوچکی هست در رتبه بندی تراز نمی شود در صورتی که ما همیشه تقاضا داشته ایم معیارها به صورت نسبی و سرانه مقالات نسبت به اعضای هیئت علمی تعیین شود.

 

احمدیان ادامه داد: معلوم است دانشگاه تهران با 20 هزار عضو هیئت علمی تعداد مقاله های بیشتری تولید می کند و رتبه می آورد.

 

معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیر اظهار کرد: در دوره وزارت دکتر فرجی دانا گذر از کمیت و کیفیت است و در دانشگاه ما نسبت اساتید به دانشجویان یک به 19 است و از نظر معیار بهترین دانشگاه در کشور هستیم چرا که این نسبت در کل کشور یک به 64 است و اگر دانشگاه مجازی را اضافه کنیم یک به 22 می شود.

 

وی با اشاره به سند چشم انداز 20 ساله اظهار کرد: در این سند آمده است باید سرآمد در منطقه باشیم که این مثلا شبیه رتبه بندی دانشگاه ها است و کمیت در نظر گرفته شده است اما از نظر تعداد از کشورهای منطقه بالاتر هستیم اما از لحاظ کیفیت اینگونه نیست.

 

وی با اشاره به تعداد دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر تصریح کرد: تعداد دانشجویان کارشناسی 3117 نفر، کارشناسی ارشد در روزانه و شبانه 1922 نفر، دکتری 588 نفر که جمع این تعداد پنج هزار و 627 نفر دانشجو است.

 

وی با بیان اینکه دانشجویان مجازی 358 نفر هستند، اظهار کرد: ظرفیت پذیرش امسال 400 نفر است.

 

احمدیان با بیان اینکه تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیر مطلوب است، اظهار کرد: بنابراین ما در فراخوان جذب هیئت علمی در شهریور شرکت نکردیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 394548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha