به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت السلام و المسلمین علی غلامی دهقی، دبیر علمی همایش قرآن پژوهی و سلامت، امروز ( 28 اردیبهشت) در مرکز همایشهای علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، هدف از برگزاری این همایش را آشنایی نسل جوان با پیشینه تحقیقات در عرصه قرآن و سلامت دانست و گفت: دراین همایش 70 مقاله قابل دریافت و داوری شد و انتخاب 35 مقاله برتر نتیجه داوری همایش "قرآن پژوهی و سلامت" است.
عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان محور های همایش 'قرآن پژوهی و سلامت' را شامل موضوعات روششناسی در مطالعات قرآنی و سلامت، بایدها و نبایدهای پژوهشهای قرآنی در نظام سلامت، ملاکهای انسان سالم از دیدگاه قرآن، اخلاق حرفهای کارکنان سلامت از دیدگاه قرآن، آموزههای قرآنی و سلامت روان، آموزههای قرآنی و تندرستی، رابطه علم و دین با رویکرد بر قرآن و سلامت، راهکارهای عدالت در سلامت از نگاه قرآن، نظام سلامت جامعه از دیدگاه قرآن و بهره وری سلامت از نگاه قرآن دانست.
در ادامه همایش شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این همایش با هدف ترویج و نهادینه کردن فرهنگ علوم قرآنی در جامعه برگزار می شود.
وی قرآن را کتاب هدایت، راهنما و کلام خداوند دانست و افزوود: باید در قران تدبر کرد و از آیات آن در تمامی مراحل زندگی بهره برد.
شیرانی تصریح کرد: تمام اصول و آموزش های زندگی، قانونمند کردن زندگی و نیز رفتار و نحوه برخورد پزشک با بیمار باید با نگرش قرآنی است.
در ادامه حسین فتاحی معصوم، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با تاکید بر اهمیت شناخت و تدبر در آیات قرآنی، گفت: قرآن در سلامت جسم و روح نقش بسزائی دارد.
وی افزود: آشنایی با زبان عربی و پاک شدن از هر پلیدی و آلودگی جزو ملزومات شناخت و تدبر در قرآن کریم است.
سرپرست دبیرخانه همایش های قرآنی از دیدگاه پزشکی، قرآن را مهم ترین سند تاریخ انبیاء و جهان دانست.
نخستین همایش "قرآن پژوهی و سلامت"در استان اصفهان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از استادان حوزه و دانشگاه، اندیشمندان قرآنی و دانشجویان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما