به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، سردار دهقان در نشست خبری با اصحاب رسانه در بخش دیگری از این نشست در مورد کمک ایران به عراق برای خنثی کردن فعالیت داعش گفت: آنچه در عراق رخ داده است به عنوان پدیده شوم داعش چیزی جز عینی شدن توطئه های رژیم صهیونیستی در ایجاد ناامنی و اختلاف و به عبارتی انتقال جنگ بیرون تمدنی به درون تمدنی است که در دنیای اسلام انجام داده اند که توسط عوامل تکفیری و صهیونیستی انجام می شود و تامین کننده منافع سلطه و رژیم صهیونیستی است.
وی گفت:تروریستهای مزدور با بکارگیری هر نوع سلاحی در دسترس اقدامات غیرقابل تصوری را علیه مردم عراق سوریه انجام می دهند انچه حایز اهمیت است این است که کسانی که دیروز آنها را حمایت می کردند امروز با سخن جمهوری اسلامی که این پدیده را شوم می داند، امروز آمریکا اعلام می کند که نوع خاموش داعش در امریکا وجود دارد و می تواند فعال شود.
وی گفت: امروز آمریکاییها و فرانسویان و مدافعان این جریان تکفیری در پشیمانی است اظهارات خود باید اقدام جدی انجام دهند و ان متحد شدن بر علیه این جریان بی ثبات و غیر انسانی است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد چنین فضایی باشیم.
وی در مورد اینکه گزارش پنتاگون در مورد جمهوری اسلامی این است که فعالیتهای ما تدافعی دارد و نه تهاجمی و بحث موشکها در مذاکرات اظهار کرد: در مذاکرات هیچگاه بحث موشکی مطرح نبوده است و نیست انچه از ابتدا نظام جمهوری اسلامی مطرح کرده و در برنامه اقدام مشترک با کشورهای 1+5 مورد توافق قرار گرفته است بحثی از توان موشکی ایران نبوده است و هیچگاه توان موشکی ایران موضوع مذاکرات با هیچ کس نخواهد بود چرا که این موضوع پشتوانه دفاعی ماست.
وی اظهار کرد: توان دفاعی ما قابل مذاکره با هیچ مرجعی نخواهد بود.
وزیر دفاع در مورد دیپلماسی دفاعی و دیدارهای خود با سایر وزرای کشورها و تاثیر این دموکراسی در تغییر دیدگاه بین المللی و نظام افزود: در دولت یازدهم فرایند دیپلماسی سیاسی ما دستخوش تحول شد و فضای جهانی نسبت به ایران تغییر کرده است.
سردار دهقان تاکید کرد: ما امروز با استقبال و پیشگامی سایرین در برقراری ارتباط و همکاری در حوزه های مختلف با ایران هستیم و اخبار تردد شرکتهای مختلف اروپایی و غربی را و همچنین توجه کشورهای منطقه به جمهوری اسلامی را شاهد هستید به طور طبیعی دیپلماسی دفاعی ما در امداد دیپلماسی سیاسی کشور در مناسبات خارجی گامهای جدی را برداشته باشد و در آینده نزدیک نیز شاهد توسعه ان خواهیم بود.
وزیر دفاع تاکید کرد: آنچه در دیپلماسی دفاعی مدنظر است ایجاد یک فضای ذهنی مبتنی بر واقعیت نظام دفاعی جمهوری اسلامی ایران هماهنگ است و القای این موضوع که اساساً جمهوری اسلامی ایران هیچ نگاهی به منزله تهاجم به سایر کشورها ندارد و انچه در این حوزه تولید می شود جنبه دفاعی داشته است و هیچ نقطه هجومی ندارد این اصل در رویکرد دیپلماسی ما وجود دارد و نگاه ما بر بازدارندگی موثر در موضع دفاعی است که امروز به حمدالله از این موقعیت نیز برخورداریم.
وی اظهار کرد: به میزانی که بتوانیم دیپلماسی دفاعی را فعالتر کنیم زمینههای همکاری تعریف و تبیین است چهره واقعی نظام و رفتن به سمت سوءتفاهم و شکل گیری همکاریهای نظامی و دفاعی در آینده هستیم و آینده خوبی را می بینیم و شاهد شکل گیری روابط بسیار خوب در میان کشورهای منطقه و فرامنطقه با ایران هستیم و اقبال جدی برای همکاری دفاعی صنعتی و تسلیحاتی مشاهده می شود.
وی در مورد قرارداد ایران و روسیه مبنی بر تحویل موشکهای اس 300 به ایران و اخطار غرب به روسیه مبنی بر عدم تحویل موشکها به ایران اظهار کرد: ما قراردادی با روسیه برای دریافت سیاستمهای پدافندی موشکی به نام اس 300 داشتیم این قرارداد به دنبال تحریمهای ظالمانه ای که به ملت ما تحمیل شد از طرف دولت روسیه لغو شد.
وی گفت: لغو این قرارداد هیچ نسبتی با آنچه دعوت های شورای امنیت، سازمان ملل امده است ندارد زیرا در آنجا هیچ بندی متعرض بر قراردادهای قبلی یا مبنی بر لغو قراردادهای قبلی وجود ندارد و این موضوع بده بستان سیاسی میان روسها و آمریکاییهاست و با تاثیرگذاری جدی رژیم صهیونیستی انجام شده است ما هیچگاه از طرف ایران این قرارداد را متوقف شده ندانسته ایم و نمی دانیم و به شکل جدی ان را دنبال می کنیم و عملیاتی می کنیم.
وزیر دفاع تاکید کرد: در طی دیدارهای دولت یازدهم نیز با دولت روسیه رییس جمهور در دیدار خود با مسئولین کشور روسیه با مقامات صنعتی بحث به شکل جدی مطرح شده است و آنها به دلایلی علاقه مندند که این قرارداد به شکل دیگری به جز عنوان اس 300 اجرایی و عملیاتی کنند توصیه ما به انها این است که دفاع از اقتدار سیاسی و استقلال سیاسی روسیه اقتضا می کند که مستقل از دیگران و بدون تاثیرگذاری دیگران تصمیم گیری کنند و قرارداد اصلی را اجرا کنند. البته رژیم صهیونیستی موفق به تحویل این سیستم به ایران نبوده است و هرگونه خلل و مانعی که بتواند در راه ما ایجاد می کند.
وی اظهار کرد: تهدیدات پیش روی ملت ما همواره در طی زمان اشکال گوناگونی به خود گرفته است انچه برای ما مهم است این است که با اشراف اطلاعاتی بتوانیم متناسب با درک و فهمی که از این تهدیدات داریم ما به ازای دفاعی آن را ایجاد و در اختیار نیروهای مسلح قرار دهیم امروز نیروهای دفاعی ما از این ظرفیت برخوردارند و از ظرفیت زیرساختی و فناورانه برخوردارند و می توانند با درک درست از تهدید متناسب با آن سیستمها و جنگ افزارهای مناسب تولید کند و در اختیار نیروهای مسلح قرار دهند.
وی گفت: ارتقای توان ما در حوزه بازدارندگی موثر است و در مواجهه با تهدیدات احتمالی است که ممکن است برای ما اتفاق بیفتد این امر یک حرکت مستمر در یک فعالیت پویاست و در این دیدگاه هیچ گاه نباید به نقطه ای برسیم که از نقطه نظر فناوری از دشمن غافل شویم و از طرفی تمام همت ما این است که با اتکا به توسعه فناوری های بومی در مجموع سامانه های دفاعی به سامانه هایی دست یابیم که قادر باشد دشمن را در یک موضع غافلگیر کننده قرار دهد تا جایی که دشمن تصور توان دفاعی ما را نمی کند.
وی در مورد دیدار ظریف از وزارت دفاع اظهار کرد: فکر می کنیم تمام مسئولان و ملت ایران به طور مستمر باید از قابلیتها و توانمندی دفاعی مطلع باشند. وزارت دفاع همواره در حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی با تمام توان دفاعی دغدغههای زیادی را در این زمینه دنبال می کند مسئولان جمهوری اسلامی در طول زمان این واقعیت را دیده اند و این موضوع در 8 سال دفاع مقدس به اثبات رسیده است و بالاترین سطح مقابله با تهدیدات دشمن را در حوزه تامین امنیت نشان داده و اجازه تعرض به کسی را نمی دهیم.
وی با بیان اینکه محصولات وزارت دفاع برآمده از اراده ملی و توان علمی بالاست این اطمینان را به ملت ایران داد که مواجهه با واقعیت دفاعی ایران برای دشمنان قابل تصور نیست.
پایان پیام/
نظر شما