صاق عوض زاده، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، با اشاره به برگزاری دوازدهمین اجلاس پیرغلامان حسینی در خوزستان، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: برای برگزاری هر چه بهتر این اجلاس، چندین کمیته تشکیل شده که دو کمیته تشکل های دینی و علمی و پژوهشی بر عهده سازمان تبلیغات استان است.
وی با اشاره به اقدامات سازمان در کمیته تشکل های دینی، افزود: اطلاع رسانی به هیئات مذهبی برای این موضوع و آگاهی این طبقه اجتماعی جهت قرارگرفتن در فضای اجلاس و فضاسازی برنامه ها، آماده سازی افکار مداحان و شاعران آئینی برای ارائه برنامه های مرتبط با اجلاس، انتخاب پیرغلامان استان جهت برگزاری مراسم تقدیر و تشکر و... از جمله کارهای این کمیته است.
وی با بیان اینکه با توجه به گستردگی اجلاس پیرغلامان و اهمیت آن و به فراخور گرایش مردم خوزستان نسبت به اهل بیت(ع)، در هر استان یک پیرغلام انتخاب می شود ولی در خوزستان دو پیرغلام را معرفی می کنیم، تصریح کرد: در حال حاضر در حال بررسی نهایی انتخاب پیرغلامان در خوزستان هستیم.
عوض زاده، با اشاره به کمیته علمی و پژوهشی اجلاس، اضافه کرد: بار اصلی اجلاسیه بر دوش کمیته علمی پژوهشی است و در این راستا چندین برنامه تدوین شده که توزیع دو کتاب به زبان فارسی و عربی با موضوع مدح اهل بیت در اجلاس، تجدید چاپ کتاب حقایق الحسینیه شیخ جعفر شوشتری، بررسی موضوعات مختلف کارگروه های فرهنگی و... از جمله اقدامات این کمیته است.
وی ادامه داد: همچنین مقالات مختلفی با موضوعاتی چون اخلاق اسلامی، خانواده اسلامی، جوان و عاشورا، آسیب های اجتماعی و ارتباط آن با محرم، شبهات، فواید و بررسی جوانب نذر و نذورات مردم در حق اهل بیت(ع)، روش های سبک زندگی اسلامی، حجاب و عفاف و... را به چاپ می رسانیم که در حال جمع آوری آثار هستیم تا بتوانیم بهترین مقالات را برای اجلاس حاضر کنیم.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، عنوان کرد: از دیگر برنامه های کمیته علمی پژوهشی انتخاب 72 موضوع، 72 نماد و 72 مقوله فرهنگی بر اساس 72 شهید دشت کربلاست که المان ها، شعارها و احادیث متعددی در خصوص 72 تن را جهت تبیین و تشریح هر چه بهتر قیام امام حسین(ع) بیان می کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از فعالیت 90 نفر از روحانیون مستقر در روستاها و مناطق دورافتاده همزمان با دهه کرامت خبر داد و اذعان داشت: برای این منظور دوره های آموزشی در حال برنامه ریزی است که ملاک اصلی آموزش ها ارتقای سطح علمی و پژوهشی جوانان مخاطب و به روز رسانی اطلاعات موجود برای ترغیب جوانان و نوجوانان به مقوله دین و گرایش ارزش های والای اسلامی است.
وی همچنین با اشاره به فعالیت های مبلغان اعزامی از قم، اصفهان و تهران به خوزستان در ایام تابستان، یاد آور شد: در این راستا فعالیت هایی از قبیل گفتمان های دینی در مساجد، برگزاری دوره های آموزشی احکام، معارف اسلامی، پاسخ به شبهات، حمایت های اردویی و همراهی کردن با اردوهای مختلف مساجد و مراکز فرهنگی و... برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما