اجرای 450 برنامه دهه کرامت درگیلان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با بیان اینکه فضای اشتغال بانوان باید درجامعه جدی گرفته شود از اجرای 450 برنامه به مناسبت بزرگداشت دهه کرامت در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، ساحره میرسیدی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان در نشست خبری که امروز (9 شهریور) با حضور خبرنگاران رسانه‌ها در اتاق کارش برگزار شد، با اشاره به روز دختر و دهه کرامت اظهارکرد: زنان و دختران جامعه ما توانایی‎های بالقوه‌ای دارند که باید دولت با برنامه‌ریزی از توانایی‌های دختران و زنان استفاده لازم را در جهت ارتقاء جامعه داشته باشد.

 

وی به شخصیت حضرت معصومه(سلام علیها) اشاره کرد و افزود: زنان باید با حفظ کرامت، استقامت، صبوری، حیا، حجاب در عرصه‌های اجتماعی حضوری پررنگ داشته باشند.

 

میرسیدی به ویژه برنامه‌های دهه کرامت اشاره و اذعان کرد: 450 ویژه برنامه شامل همایش‌ها، جشن دختران، نشست‌ها و مشاوره زندگی سالم، شناخت سیره حضرت معصومه(سلام الله علیها)، شناسایی دختران قرآنی، اجرای مسابقات فرهنگی و مذهبی و... از جمله مهمترین ویژه برنامه‌های دهه کرامت است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان برگزار خواهد شد.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان افزود: دختران در بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و ... فعالیت‌های ویژه‌ای دارند که نیازمند حمایت در بخش‌های مختلف مدیریتی هستند، 60 درصد قبولی کنکور را دختران تشکیل داده‌اند که مسئولیت مسئولان را در ایجاد اشتغال بیشتر می‌کند.

 

بیش از 35 هزار جویای کار در گیلان

میرسیدی اذعان کرد: براساس آمار بدست آمده سال‌های گذشته  35 هزار و 500 جویای کار در گیلان وجود دارد که ازاین تعداد 20هزار و 800 نفر را زنان و دختران تشکیل می‌دهند.

 

وی به برنامه‌های در دست اجرای امور بانوان پرداخت و گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از برنامه‌های مهم امور بانوان است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان در دست پیگیری است.

 

این مقام مسئول به طلاق اشاره و تصریح کرد: 70 درصد طلاق در جامعه ناشی از بیکاری و اعتیاد است اگر اقتصاد جامعه ارتقاء یابد در نتیجه بسیاری از ناهنجاری‌های جامعه حل خواهد شد.

 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان اضافه کرد: بیشتر دختران و زنان ما قربانی آسیب‌های اجتماعی می‌شوند که در این زمینه مشاوره و آموزش خانواده از اقداماتی است که در دست اجراست.

 

وی با اشاره به زنان و دختران روستایی افزود: زنان روستایی توانایی‌های بسیاری در بخش تولیدات کشاورزی و صنایع دستی دارند که در این زمینه نیز باید اقداماتی صورت گیرد تا بانوان روستایی در این برهه اقتصادی بتوانند با تولیدات دستی امرار و معاش کنند.

 

این مقام مسئول به کارگروه بانوان و خانواده اشاره و اظهار کرد: در این کارگروه سیاست گذاری‌های لازم در زمینه زنان و دختران انجام می‌شود، موانع و مشکلات بررسی و برای رفع و پیشگیری از مشکلات تصیم نهایی در استان اتخاذ و اجرایی خواهد شد.

 

تشکیل خانه محله در گیلان

 میرسیدی در ادامه با اشاره به ارتقاء فرهنگ و توانمند کردن زنان و دختران جامعه اذعان کرد: خانه محله یکی از برنامه های در دست اجرای امور بانوان است که با همکاری شهرداری در دو نقطه شهرستان رشت به صورت پایلوت در محله عینک و حمیدیان درآینده نزدیک راه اندازی خواهد شد.

 

این مقام مسئول در ادامه اضافه کرد: اشتغال زایی روستایی از دیگر برنامه‌های ستاد برنامه ریزی امور بانوان است که در این زمینه برنامه ریزی شده و به روستاییان آموزش صنایع دستی داده می‌شود و درکنارش صنایع دستی بانوان روستایی خریداری می‌شود که این طرح به صورت پایلوت در شهرستان انزلی اجرایی شده است.

پایان پیام /

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 398057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha