به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، علی قاسمزاده، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان، ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران رسانههای گروهی اظهار داشت: اگرچه در دوره انقلاب صنعتی، صنعت بیش از مسائل دیگر مورد توجه قرار گرفته و ملاک توسعه مطرح میشد اما امروزدنیا متوجه شده که باید به مسئله صنعتزدائی توجه ویژه نشان دهد و باید تلاش کند که در زمینه مسائل فرهنگی اقدام کند.
وی با بیان اینکه امروزه شهر فرهنگی مورد توجه نظریه توسعه پایدار مطرح میشود، ادامه داد: امروزه نظریههای مختلفی درباره شهر پاک مطرح میشود و در تلاش هستند که از المانهای فرهنگی به جای مفاهیم محیط زیستی استفاده کرده و سبب توسعه شهرها شوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار اصفهان با اشاره به اهمیت توجه به مسائل فرهنگی بیان داشت: باید کاری کنیم که به شاخصهها و مفاهیم فرهنگی بیش از گذشته توجه نشان دهیم و با تشکیل گذرگاههای فرهنگی، فرهنگ را از بطن جامعه به مردم انتقال دهیم.
وی همکاری رسانهها را برای توجه به این مسائل فرهنگی ضروری دانست و گفت: امروزه فعالیتهای فرهنگی نظیر فرهنگسراها، گالریها و سایر مکانهای فرهنگی به عنوان نماد توسعهیافتگی مطرح میشوند و اهالی فرهنگ باید آن را به بدنه جامعه وارد کنند.
قاسمزاده تصریح کرد: فرهنگ باید از سوی اهالی فرهنگ و چهرههای دانشگاهی وارد بدنه جامعه شود تا جامعه از نظر فرهنگی بیش از گذشته رشد کند.
وی با بیان اینکه شهر اصفهان یکی از شهرهای مطرح کشور در زمینه مسائل فرهنگی به شمار میرود، اظهار داشت: ما باید کاری کنیم که این شهر همچون گذشته در زمینه فرهنگی پیشتاز باشد و در کشور بدرخشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار اصفهان با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تنظیم سند گردشگری اصفهان اضافه کرد: در این سند به تخت فولاد اصفهان توجه ویژهای صورت گرفته و استفاده از ظرفیتهای فرهنگی این مجموعه مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: تخت فولاد تنها یک گورستان نیست و از ارزشهای فرهنگی، معنوی و تاریخی بسیاری برخوردار بوده که باید از ظرفیتهای آن استفاده شود.
پایان پیام/
نظر شما