به گزارش خبرنگار ادبیات شبستان، «سیدعباس صالحی» معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه نشست بزرگداشت جلال آل احمد که در مرکز مشارکتهای سازمان فرهنگی هنری شهرداری برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قبل از پذیرش این مسئولیت گفته بودید تمایلی به امور اجرایی ندارید؛ در حال حاضر نظرتان در این باره چیست؟، گفت: عیب عمده کار اجرایی این است که انسان را از کار اصلیاش دور میکند به این معنی که از تفکر، مطالعه و تعلقات شخصی فاصله میگیرد و من هم در یک سال گذشته از این موهبتها محروم بودهام.
وی در پاسخ به سوال دیگری از خبرنگاران که درباره اعلام موضع صریح وزارت ارشاد درباره تشکیل مجمع عمومی کانون نویسندگان ایران پرسید و همچنین واکنش نسبت به اظهارات سخنگوی قوه قضائیه در این خصوص، توضیح داد: من درباره صحبت های آقای اژهای حرف خاصی ندارم؛ ارجاع خاصی هم در مورد مساله کانون نویسندگان به وزارتخانه نشده است که وزارت ارشاد بخواهد اعمال نظر خاصی بکند. بنده هم از تشکیل مجمع عمومی این کانون بی اطلاع هستم و وزارت ارشاد درباره اینکه این مجمع عمومی برگزار شده، نه اطلاعی داشته نه نظری داشته و دارد و نه در برگزاری آن نقشی داشته است.
صالحی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در مورد نحوه تعامل وزارت ارشاد با نهادهای امنیتی، بیان کرد: ما با نهادهای امنیتی که جایگاه رفیعی در کشور دارند، ارتباط و تعاملات خوبی داریم و با نهادهای امنیتی دولت مثل وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی و مجموعه کسانی که در حوزه امنیتی جایگاه رسمی دارند، تا الان تعاملات خوبی داشتیم. چیزی که به نظرم مطلوب است، این است که نهادهای امنیتی رسمی در کارها دخالت داشته باشند با این شرط که امکان گفتگو وجود داشته باشد و مجموعه حرفهایی که مطرح میکنند و کارهایی که انجام میدهند، شفاف باشد.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این خصوص ادامه داد: مسلما وجود نهادهای امنیتی به سود فرهنگ و امنیت است، اما آنچه ممکن است دغدغه آمیز باشد، جایگاه نهادهایی است که وظیفه اصلیشان حفظ امنیت نیست اما در عین حال در حوزه های امنیتی دخالت میکنند.
پایان پیام/
نظر شما