محور برنامه های دینی اتحاد مسلمانان باشد

خبرگزاری شبستان: معاون سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: در برنامه‌های رسانه ملی و به ویژه در برنامه های معارفی و دینی باید اصل اتحاد مسلمانان را مد نظر قرار داد و از طرح مسائل اختلاف‌ انگیز به شدت پرهیز کرد و بیان این مسائل از زبان مبلغان دینی خطر بیشتری دارد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، علی دارابی معاون سازمان صدا و سیما؛ عصر دیروز در مراسم اختتامیه طرح بزرگ قرآنی 1448که در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد گفت: طی چند سال اخیر بیش از 12 میلیون نفر در طرح قرآنی 1448 که فی الواقع یک نهضت بزرگ قرآنی است شرکت کردند که خوشبختانه شاهد رشد بالای کمّی و کیفی شرکت کنندگان در آن بودیم.

وی افزود: رسانه ملی تلاش بر آن دارد تا در مسیر طرح 1448 در بحثهایی از جمله جمع‌ خوانی قرآن، مناسک‌ سازی، مشارکت استان ها و سازمان های مختلف، کارنامه ارزنده و در خور تقدیری به دست آورد چراکه هر چند برای خدمت به قرآن کار کنیم کم است و این تازه گام‌های اولیه‌ای است که در این حوزه برداشته‌ایم.

وی ضمن بیان اینکه منظومه فکری صدا و سیما و نقشه راه این مجموعه، بر پایه قرآن و عترت استوار است، گفت: باید توقع و انتظارات مخاطبان و سیاستها و برنامه هایی که در این حوزه داریم مبتنی بر این اصل تنظیم و راهبری کنیم. باید کارشناسان، مجریان، گزارشگران، برنامه سازان و همه کسانی که افتخار مشارکت در این کار بزرگ قرآنی را دارند به ارتقای دانش و آگاهی های خود بیاندیشند و در عمل، رفتار و سیره و منش زندگی خودشان آن طور که شایسته مروجان و مبلغان قرآن و اهل بیت (ع) است قرار دهند.

دارابی افزود: خوشبختانه باید بگوییم امروز بحث کارها و فعالیت های قرآنی در سیما فقط منحصر به شبکه قرآن و معارف سیما نیست و امروز همه شبکه‌های سیما در تمام ساعات روز برنامه‌های معارفی و مباحث قرآنی را در قالب های مختلف تولید و پخش می‌کنند که براین اساس باید برنامه‌های معارفی پربیننده را تقویت کنیم و اگر برنامه‌ای ضعف دارد این ضعف‌ها را برطرف کنیم.

وی اضافه کرد: نوآوری ها باید در رأس برنامه های قرآنی سیما قرار گیرد و بایستی با نظرسنجی‌های مستمر، برنامه های سیما را براساس نیاز مخاطبان تنظیم کنیم و همچنین در کنار نیازسنجی ها باید به اثرسنجی برنامه‌ها نیز به طور مستمر توجه نمود.

وی تاکید کرد: ما در برنامه‌های رسانه و به‌ویژه در برنامه‌های معارفی و دینی باید اصل اتحاد مسلمانان را مدنظر قرار داده و از طرح مسائل اختلاف‌ انگیز به‌شدت پرهیز کنیم به‌ ویژه اینکه بیان این مسائل از زبان مبلغان دینی خطر بیشتری دارد.

دارابی ضمن بیان اینکه دامن زدن به شبهات کار درستی نیست گفت: باید برنامه‌های خوب و جذاب در قالب کارشناسی برای رفع شبهات داشته باشیم، و صرفا به شبهات پاسخ داده شود. در برنامه‌های مختلف در نظام تهیه‌کنندگی و برنامه‌سازی زمان برای تهیه‌کنندگان و کارشناسان تعریف شده است و دیگر به کارشناسان، تهیه‌کننده ها و ... یک زمان نامحدود تعلق نخواهد گرفت تا امکان ارزیابی، داوری و نقاط قوت کار مشخص شود و از طرفی کارشناسان برنامه‌های ضعیف این فرصت را پیدا می کنند که سطح خود را ارتقا دهند.

وی ادامه داد: توقع و انتظار ما این است کسانی که مجریان و برنامه سازان و حتی کارشناسان و مبلغان حوزه معارف خودشان عملا و به طور ملموس و محسوس آنچه که بیان می‌کنند خودشان هم مبلغ عملی آن باشند و اخلاق عملی را مردم در آنها ببینند.

دارابی اظهار کرد: معاونت سیما در حوزه معارف و کارهای قرآنی برنامه‌های متنوعی دارد و به همین جهت امسال را در معاونت سیما، سال قرآن و معارف نام گذاری کردیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: به‌زودی جمع زیادی از کارشناسان اهل فضل و مبلغان به مجموعه کارشناسان تلویزیون اضافه می‌شوند که مردم با سلایق بیشتری در این زمینه آشنا شوند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 400193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha