اعتياد و طلاق؛ آسيب هاي عمده در حوزه بانوان/ تغيير نگاه مردان به زنان ضروريست

خبرگزاری شبستان: مشاور وزير كشور در امور بانوان از اعتياد و طلاق به عنوان آسيب هاي عمده در حوزه بانوان ياد كرد و گفت: متاسفانه نرخ ازدواج در حال كاهش و در مقابل آمار طلاق رو به افزايش است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از اداره كل روابط عمومي استانداري خراسان شمالي؛ فهیمه فرهمندپور، مشاور وزير كشور در امور زنان و خانواده در جلسه شوراي اداري استان از وجود نگاهي كه زن را رقيب مرد مي داند اظهار تاسف كرد و گفت: اين نگاه البته در فرهنگ اسلامي و ايراني وجود ندارد و از آن سوي مرزها به ما ديكته مي شود.


رئیس کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: حوزه زنان از برخي سوءتفاهم هاي تاريخي آسيب ديده است كه يكي از آنها محدود دانستن مسايل زنان به خود اين قشر است.

 

مشاور وزیر کشور در امور بانوان، اظهارداشت: اين در حالي است كه مسايل زنان نه تنها مشكل آنان كه مساله خانواده و حتي بالاتر از آن مشكل جامعه است.

 

وي سلامت خانواده را در گرو سلامت زنان به عنوان محور آن دانست و افزود: زن چون مادر خانواده است و نقشي محوري در نظام خانواده دارد بايد مورد توجه قرار گيرد و تلاش براي خارج كردن زنان از فضاي افسردگي، كمك به تامين سلامت رواني و تربيتي جامعه است.

 

فرهمندپور بر ضرورت توجه همه مديران به حل مسايل زنان تاكيد كرد و افزود: بسياري از مسايل حوزه زن و خانواده بايد با آسيب شناسي در حوزه مردان ريشه يابي و چاره جويي شود و تنها آموزش به زنان در برخي حوزه ها مشكل گشا نیست.

 

اين استاد دانشگاه همچنين تغيير نگاه مردان به زنان را ضروري خواند و گفت: تا زماني كه پسران براي انتخاب همسر تنها به ظاهر دختران توجه بكنند، بايد به دختران حق داد تا خود را بيارايند تا زيباتر جلوه كنند.



مشاور وزير كشور در امور بانوان، در ادامه از اعتياد و طلاق به عنوان آسيب هاي عمده در حوزه بانوان ياد كرد و گفت: متاسفانه نرخ ازدواج در حال كاهش و در مقابل آمار طلاق رو به افزايش است و حال آنكه متوسط سن ازدواج افزايش يافته، سن طلاق پايين آمده است.

 

دکتر فرهمندپور با بيان اينكه زماني اعتياد يك مساله 'مردانه' بود، افزود: اكنون سرعت گسترش اعتياد در ميان زنان از مردان پيشي گرفته و سن گرايش به اعتياد نيز در بين زنان رو به كاهش است.

 

رئیس کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر، افزايش شمار زنان دانش آموخته بيكار در شهرستانها را از ديگر آسيب هاي اين حوزه عنوان كرد كه موجب افزايش ميزان افسردگي در ميان آنان شده و افزود: اينكه 60 درصد دانشجويان ما دخترند آسيبي است كه در درازمدت پيامدهاي ناخوشايندي خواهد داشت.

 

مشاور وزير كشور در امور بانوان، مشكلاتي چون خلاء اوقات فراغت، پايين بودن سرانه ورزشي دختران، بيكاري، عدم سلامت جسمي و رواني زنان را موجب ايجاد دغدغه هاي هويتي براي زنان خواند و بر ضرورت برنامه ريزي براي رفع آن تاكيد كرد.

 

 

فرهمندپور افزود: مساله جمعيت اكنون به مقوله اي جدي براي جامعه ما تبديل شده و تعهد وظيفه مادري و فرزندآوري از دختراني كه از نظر جسمي و روحي، وضعيت مطلوبي ندارند، ساخته نيست.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 400420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha