به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مرتضی روزبه در سومین اتاق فکر آب استان بیان کرد: از همه کارشناسان و مدیران استان درخواست می کنیم ضمن مطالعه طرح های پیشنهادی دیدگاه های کارشناسی خود را برای تدوین یک راهکار اساسی برای خروج از بحران آب اعلام کنند.
وی ادامه داد: همه مراجع بالادستی که باید در مورد مسائل کلان آب استان نظر دهند، دقت کنند موردی از قلم نیفتد و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نیز جدی گرفته شود.
استاندار قزوین تصریح کرد: خوزستان و قزوین بیشترین مطالعات طرح های آبی کشور را به خود اختصاص داده اند، در حالی که مطالعه سد نهب در سال 48 انجام شده هنوز ابتدای راه هستیم و ساخت آن انجام نشده که نشان می دهد هنوز برای کار جدی نیستیم.
وی افزود: چندین فرماندار، استاندار و مدیر آب منطقه ای عوض شده اند و هنوز نتوانسته ایم مشکل آب را حل کنیم که نشان می دهد عزم جدی برای خروج از بحران نداریم.
روزبه تأکید کرد: به جای آب بازی و پاس دادن کارها به یکدیگر باید ابتدا تکلیف خود را با این موضوع مهم مشخص کنیم که چه خواهیم کرد؟ آیا برخورد ما با موضوع آب قزوین جدی است یا منفعل بوده و در سال های آینده باز هم مشکل آب را خواهیم داشت و می خواهیم گزارش دهیم و سخنرانی کنیم.
وی توضیح داد: 40 سال پیش پیشینیان ما سازمان عمران دشت قزوین و طرح آبیاری را تاسیس کردند و برای اداره دشت برنامه داشتند اما امروز ما فقط حرف می زنیم و شعار می دهیم؛ در تابستان به فکر صرفه جویی در آب و در فصل زمستان صرفه جویی در گاز و سوخت هستیم و فصل که می گذرد همه چیز به فراموشی سپرده می شود، در حالی که یک بار برای همیشه لازم است تکلیف خود ر ا روشن کنیم.
استاندار قزوین یادآور شد: موضوع آب در استان باید در اولویت همه برنامه ها باشد و اعتبارات مناسب برای آن پیش بینی شود تا بتوانیم از بحران خارج شویم.
وی خاطر نشان کرد: اختصاص میانگین 10 درصدی اعتبارات به بخش آب و تزریق قطره چکانی آن نشان می دهد اولویت ما آب نیست بنابراین اجرای پروژه ها سال های زیادی طول می کشد و افزایش هزینه ها بهره وری کار را تحت تاثیر قرار می دهد.
روزبه گفت: مصمم هستیم در دوران مدیریت خود با مشکلات قدیمی و کهنه در حوزه آب با جدیت برخورد کنیم زیرا نمی خواهیم مدیریت خود را با سلامتی به پایان برسانیم و همه تعریف و تمجید بیجا کنند و ما هم کار را به آیندگان منتقل کنیم.
وی یادآور شد: مسئله آب قزوین متعلق به امروز نیست اما همه وظیفه داریم اقدامی تاریخی و اجتماعی انجام دهیم و در دوره مدیریت خود تکلیف مشکلات آبی استان را مشخص و آن را حل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما