از بین رفتن قبح طلاق در جامعه آسیب زاست/ برنامه های مهارت افزایی برای دختران باید متنوع شود

خبرگزاري شبستان: مشاور وزير كشور در امور بانوان و خانواده درباره به تعادل رساندن آمار ورودي های دختر و پسر در دانشگاه ها بيان كرد: با افزايش تنوع برنامه هاي مهارت افزايي اوقات فراغت دختران، از علاقه و ورود بيش از حد دختران  به دانشگاه ها كاسته خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بجنورد؛ دكتر فهيمه فرهمند پور، مشاور وزير كشور در امور  بانوان و خانواده در نشست خبري امروز (18 شهريور) با اشاره به تغيير الگوي مهاجرت مردان و زنان بيان كرد: الگوي مهاجرت نسبت به سال هاي قبل تغيير كرده و اكنون ديگر مهاجرت مختص مردان نيست.

 

وي با اشاره به مهاجرت دختران تحصيلكرده به شهرهاي بزرگ تر بيان كرد: اين مهاجرت ها آسيب هایي نيز به همراه دارد كه براي جلوگيري از اين آسيب ها بايد در  حوزه اشتغال و متعادل ساختن زيرساخت هاي فرهنگي بين زن و مرد توجه كرد.

 

دکتر فرهمند پور با اشاره به آمار 60 درصدي ورود دختران به دانشگاه و درباره علاقه آنان به دانشگاه ها بيان كرد: تنوع گزينه هاي پيش رو دختران نسبت به پسران كمتر است كه باعث ورود بيشتر دختران به دانشگاه و نامتعادل شدن بالانس جمعيتي در دانشگاه ها شده است.

 

مشاور وزير كشور در امور بانوان و خانواده درباره به تعادل رساندن آمار ورودي های دختر و پسر در دانشگاه ها بيان كرد: با افزايش تنوع برنامه هاي مهارت افزايي اوقات فراغت دختران، از علاقه و ورود بيش از حد دختران  به دانشگاه ها كاسته خواهد شد.

 

وي با اشاره به صلاح نبودن اعمال سهميه جنسيتي در دانشگاه ها بيان كرد: با اجراي اين طرح  امكان ورود افراد ناشايست و افراد شايسته در ورود به دانشگاه ها دچار مشكلاتي خواهد شد.

 

دکتر فرهمند پور براي جلوگيري از تجربه جدايي از خانواده توسط دختران بيان كرد: بومي گزيني عادلانه در ورود به دانشگاه، افزايش فعاليت هاي مدني و اقتصادي، تسهيل، تسريع و تكثير ازدواج و بالا بردن آگاهي هاي مخاطرات خانواده ها و دختران در اين امر را بسيار مهم ذكر كرد.

 

مشاور وزير كشور در اموربانوان و خانواده  با اشاره به بحران جدي جمعيت در كشور بيان كرد: اكنون اين مشكل به مساله امنيت ملي تبديل شده است و هرچه قدر كمك براي فرزند آوري در جامعه شود؛ كم است.

 

وي درباره مساله بد حجابي و پوشش خانم ها و مد در جامعه بيان كرد: حل اين مساله به يك فعاليت همه جانبه احتياج دارد و فعايت 25 دستگاه را مي طلبد و انتظار از يك دستگاه براي حل اين مساله معقول نيست.

 

 مشاور وزير كشور با اشاره به اينكه پيامد هاي مد، پيامد هاي فرهنگي است، اظهار داشت: اصل مساله مد، اقتصادي است و مد يك صنعت است كه پيامد هاي فرهنگي آن ملموس تر شده است و تا وقتي دستگاه هاي اقتصادي در جامعه ورود پيدا نكنند اين مشكل حل نخواهد شد و ما از توليد كنندگاني كه حاضر به توليد پوشاك مناسب و قيمت مناسب هستند، حمايت مي كنيم.

 

وي با اشاره به اينكه چطور خانواده هاي دوره طاغوت مي تواند نسل متدين تربيت كند و حالا بعضي از خانواده ها قادر به تربيت فرزندان خود نيستند، بيان كرد: نسل قبل انقلاب تربيت شده خانواده انقلاب است و نه جامعه قبل از انقلاب است.

 

دکتر فرهمند پور  با اشاره به اين كه خانواده ها ماموريت هاي تربيتي فرزندان خود را رها كرده اند، بيان كرد: قرار نيست رسانه و آموزش و پرورش نقش خانواده را ايفا كنند و هر دستگاهي فقط بايد نقش خودش را ايفا كرده بلكه فضاهاي مدني براي تربيت بهتر فرزندان كمك مي كنند.

 

وي با اشاره به اينكه در بسياري از لايه هاي اجتماعي قبح طلاق در حال حاضر در جامعه از بين رفته بيان كرد: متاسفانه به سمتي رفته ايم كه نگاه و امكانات جامعه نسبت به زن مطلقه را تغيير داده ايم و اين اتفاق نگران كننده اي است كه باعث هنجار شدن نا بهنجاري اجتماعي شده كه بيش تر اين آسيب متوجه زنان و فرزندان است.

 

دکتر فرهمندپور درباره مرخصي زايمان بانوان شاغل در بخش خصوصي و دولتي بيان كرد: در دستگاه هاي دولتي كه اين قضيه بايستي اجرايي شود و اصل مساله بخش خصوصي است چون  از رديف دولتي تامين نمي شود و مرخصي باعث افزايش بار مالي براي كارفرما مي شودكه فعلا  قابل پيگيري نيست.

 

وي با اشاره به اجراي طرحي با عنوان پوشش زيباي موجه در 31 استان بيان كرد: در صورت انعقاد قرارداد نهايي پوشاك در 31 استان توليد و عرضه و همچنين پوشاكي زيبا و با توجه به سلايق، پوشاكي موجه كه تناسب فرهنگي دارد، عرضه مي شود.

 

پايان پيام/

 

 

 

کد خبر 400693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha