به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، مصطفی خزائی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان همدان صبح امروز(19شهریور) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان همدان گفت: آموزش و پرورش در راستای تعمیق بخشیدن به یافته های دانش آموزان و فراهم کردن زمینه های پژوهشی اقدام به احداث پژوهش سرای دانش آموزی کرده است.
وی افزود: اکنون 9 پژوهش سرای دانش آموزی در حال حاضر فعال هستند و امسال چهار پژوهشسرا در راستای ارتقا کیفیت خدمات پژوهش سراهای دانش آموزی احداث می شود.
وی تصریح کرد: این پژوهش سراها در مناطق آموزشی احداث می شوند و امسال در شهرهای لالجین، سردرود، فامنین و قروه درجزین همدان ساخته می شوند.
خزائی با بیان اینکه با احداث پژوهش سراها تا دوسال متوالی هیچ اعتبار کشوری به آن تعلق نمی گیرد، ابراز کرد: این رد حالیست که نیاز به اعتبار استانی در این زمینه داریم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: 6 منطقه آموزشی استان همدان پژوهش سرا ندارد و همچنین افزایش ارائه خدمات آموزشی به دانش آموزان از 8 ساعت به 10 ساعت را در نظر داریم.
وی گفت: تجهیزات آزمایشگاهی فیزیک، شیمی و زیست شناسی و افزایش رایانه از 5 به 7 مورد، افزایش نشریات از 10 به 12 مورد و اتصال به اینترنت پر سرعت از اهم خدمات به این پژوهش سراها بوده است.
وی با توجه به فناوری نانو تکنولوژی و میان رشته هوا و فضا در پژوهش سراها، بیان کرد: امسال 60 میلیون تومان بریا خرید تجهیزات این مهم در شهرستان ملایر هستیم.
خزائی، اشاعه فرهنگ پژوهش و تحقیق فردی، تعامل با بنیاد محلی نخبگان، شناسایی استعدادهای دانش آموزان، بروز خلاقیت، ترغیب به فعالیت های نظری، برگزاری جشنواره های خوارزمی و جابربن حیان از اهداف کیفی پژوهش سراهای دانش آموزی است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه در سال های اخیر پژوهش سراها دوره دوم متوسطه را تحت پوشش قرار می دادند، گفت: این در حالیست که امسال از دوره ابتدایی تا پایان دوره متوسطه را شامل می شود.
پایان پیام/
نظر شما