به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام رحیم جعفری، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، صبح امروز (20 شهریور) در همایش تکریم از خادمین طرح تلاوت نور استان در مجتمع فجر سنندج، گفت: در دو دهه گذشته برگزاری برنامه ها و فعالیت های فرهنگی و هنری با مشکلات و موانع متعددی روبه رو بود.
وی، نبود تشکل واحد و تشکیلات منسجم در اجرای برنامه های فرهنگی را مهم ترین مشکل و مانع اجرای فعالیت ها عنوان کرد و اظهار کرد: تشکیل و تاسیس مراکز و تشکلات فرهنگی، مذهبی، ورزشی و هنری برای برگزاری منسجم و سازمان یافته فعالیت های فرهنگی به عنوان پیش نیاز اجرای برنامه ها احساس شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، تصریح کرد: همین احساس نیاز باعث شکل گیری کانون های فرهنگی هنری مساجد، مراکز و موسسات فرهنگی و تشکلات مردم نهاد در راستای مدیریت، سازماندهی، برنامه ریزی و اجرای فعالیت های فرهنگی شد.
دبیر هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان با بیان اینکه دولت و سازمان های دولتی نقش نظارتی، حمایتی و هدایتی را در اجرای برنامه های فرهنگی بر عهده دارند، افزود: ایجاد تشکلات سازماندهی شده مردم نهاد یکی از رموز موفقیت فعالیت های فرهنگی و هنری در تمامی حوزه هاست.
حجت الاسلام جعفری، تصریح کرد: نقش تشکل های مردمی در توسعه فعالیت های فرهنگی بر کسی پوشیده نیست و عهده دار کردن مسئولیت به کانون های فرهنگی و هنری موفقیتی بزرگ است که نشان دهنده توسعه در جامعه است.
وی، یادآور شد: هر چه قدر بتوانیم تشکلات مردمی را در جامعه توسعه دهیم با اعتمادسازی که در واگذاری فعالیت ها به مردم ایجاد می شود شاهد توسعه برنامه های فرهنگی هستیم.
این مقام مسئول در ادامه تعداد مساجد استان را 2 هزار و 94 مسجد اعلام کرد و افزود: 333 باب کانون فرهنگی هنری در مساجد استان فعالیت دارند که 231 باب از این تعداد روستایی و 102 باب دیگر شهری می باشند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، گفت: در حال حاضر 14 باب کانون تخصصی، 19 واحد خانه نور، یک باب خانه دیجیتال و 2 باب کانون دانشگاهی در استان مشغول فعالیت هستند.
حجت الاسلام جعفری، از راه اندازی 78 باب کانون تازه تاسیس در مساجد استان خبر داد و خاطر نشان کرد: تا کنون بیش از 15 باب از این تعداد راه اندازی و امیدواریم تا پایان سال به افق پیش بینی شده دست یابیم.
پایان پیام/
نظر شما