غفلت از فضای آموزشی برون‌مرزی عارضه خطرناک تعلیم و تربیت در نظام

رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور مشارکت خیرین مدرسه‌‌ساز بین‌‌المللی را گامی بلند در جهت اعتلای نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: بی‌توجهی به فضاهای آموزشی خارج از کشور عارضه‌ای بزرگ در فضای تعلیم و تربیت است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز در سیزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان تهران با بیان اینکه در آینده نزدیک 14 میلیون دانش‌آموز جزء مجمع خیرین هستند، گفت: مجمع خیرین امارات متحده از پنج سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده است، کودکان و نوجوانان ایرانی خارج از کشور در فضاهای آموزشی تحصیل می‌کنند که در شأن جمهوری اسلامی نیست. این دانش‌آموزان تدریجا ملیت و هویت خود را فراموش می‌کنند و در مدارس ایرانی علیه کشور خود آموزش می‌بینند که در آینده برای جامعه خطرناک است.

 

وی با بیان اینکه جامعه خیرین مدرسه‌ساز در سطح جهانی حضور فعال دارند، افزود: 900 خیر در برون‌مرزها فعالیت می‌کنند که بعد از امارات متحده عربی مقدمات تشکیل مجمع خیرین ترکیه و استانبول را شناسایی کنند و جشن بزرگ خیرین ایرانی ترکیه به شکل مستقیم از شبکه جهانی جام جم پخش می‌شود که در این جشن وزیر آموزش و پرورش نیز حضور می یابد.

 

حافظی از تشکیل مجمع خیرین مدرسه‌ساز در سه شهر بزرگ کانادا خبر داد و تصریح کرد: با مشارکت دولت و خیرین قادر به احداث فضاهای آموزشی هستیم، کودکان و نوجوانان ما باید در فضای آموزشی ایرانی درس بخوانند که حضور دولت در این عرصه در خارج از کشور امر سیاسی تلقی می شود، اما حضور خیرین این‌گونه نیست.

 

وی با بیان اینکه 10 درصد ملت ایران در سایر کشورها زندگی می‌کنند، خاطرنشان کرد: اگر به ساخت فضاهای آموزشی خارج از کشور توجه نشود این موضوع یعنی تعلیم و تربیت عارضه‌پذیر است و در آینده خطرات خود را نشان می‌دهد.

 

وی افزود: زیرساخت یک کشور مدرسه است، دانشگاه نیست. اگر مدرسه و آموزش و پرورش موفق نباشد، در تمام زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، رفاهی و اجتماعی با شکست روبرو می شویم.

 

گفتنی است، سیزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز 31 اردیبهشت در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 40179

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha