به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر محمد ابراهیم مداحی، رییس کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام، شب گذشته(23 شهریور) در نشست خبری با اصحاب رسانه خوزستان گفت: هر کشوری در جهان خاستگاهی برای توسعه یافتگی دارد و خواستگاه رشد و توسعه یافتگی ایران، نخبگان هستند.
وی با بیان اینکه باید از نخبگان جامعه در فرایند تصمیم گیری ها استفاده شود تا از این طریق بتوانیم رویکرد نخبگان را در جامعه تغییر دهیم، به اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: امروز در جهان براي استفاده از نخبگان اسپانسر تعريف مي شود و اين اسپانسر الزاما دولت نيست.
وی با اشاره به اینکه در بسياري از كشورها، بنگاه هاي اقتصادي فكر و ايده هاي نخبگان را تجاري سازي مي كنند اما چون اقتصاد کشور ما از ابتدا دولتي بوده، سرمايهگذاران توانمندي حمايت از نخبگان را ندارند، تصریح کرد: خوشبختانه در چند سال اخير برخي از بانكها اقدام به حمايت از نخبگان كرده اند.
رییس کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به اینکه هدف اقتصاد مقاومتی بهبود شرایط زندگی با توجه به سه تکانه اقتصادی، تخاصمی و بلایای طبیعی است افزود: باید به خانواده ها اقتصاد سرمایه را آموزش داده و فرهنگ سازی کنیم تا اقتصاد مقاومتی قابلیت اجرایی بهتری داشته باشد.
وی بهبود شرایط زندگی در جهت توسعه یافتگی و عدالت را از اهداف اقتصاد مقاومتی دانست و خاطر نشان کرد: همچنین اقتصاد مقاومتی به دنبال تغییر همه جانبه شرایط و استفاده هدفمند و بهینه از ظرفیت ها و استعدادها و ایستادگی در برابر فشارها و تحریم هاست.
دکتر مداحی، اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی ميتواند در مقابل تکانه هاي دروني و بيروني و حوادث و بلاياي شديد طبيعي به دور از تخريب زياد، كاهش توليدات و كيفيت زندگي و بدون كمك زياد بيروني به حيات خود ادامه دهد و به تعادل برسد و از این طریق می توانیم قدرت ذاتی و درونی کشور را تقویت کنیم.
وی مواجهه با بحران های اقتصادی و طبیعی، فشارهای اقتصادی قدرت های معارض با ایران، مقتضیات رقابت با کشورهاي منطقه و اقتصاد کشورهاي بزرگ را از جمله ضرورت های تدوین سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی دانست و عنوان کرد: فرهنگ سازی و آموزش به ویژه به خانواده ها نقش بسزایی در اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی دارد.
وی بر تعامل سازنده با جهان به عنوان يكي از بندهاي مهم اقتصاد مقاومتي تاکید کرد و یاد آور شد: نبايد فرصت هایی كه به توسعه کشور کمک می کند را از دست دهيم و در عین حال قدرت اقتصادي ما بايد درونزا شود و توجه به روابط با جهان نباید مانع غفلت ما از منابع داخلي شود.
پایان پیام/
نظر شما