به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، علی اکبر گروسی، رییس کل دادگستری کردستان، صبح امروز (24 شهریور) در کارگروه علمی همایش ملی قانون و امر به معروف و نهی از منکر در سنندج، بهترین کار در پیشگیری از جرائم را رجوع به آموزه های دینی عنوان کرد.
وی، گفت: استفاده از مجازات های خشن تاثیرگذاری زیادی ندارد و اما انجام کارهای فرهنگی و پیشگیری که همان امر به معروف و نهی از منکر است خروجی و اثر بخشی بسیار بالایی دارد.
گروسی، افزود: قانونمند کردن امر به معروف و نهی از منکر و آشنایی ضابطین با موازین قانونی و پیشبرد کار در چارچوب قانون امر بسیار مهمی است و موجب افزایش تاثیرپذیری کار شده و همچنین زمینه حمایت قانون از آمران و ناهیان را فراهم می کند.
رییس کل دادگستری کردستان، تصریح کرد: آمران به معروف و ناهیان از منکر در انجام وظیفه خود باید از توانایی لازم برخوردار بوده و آشنایی اجمالی با قوانین کشوری و تغییرات در قوانین داشته باشند.
به گفته وی آشنایی آمران به معروف و ناهیان از منکر با هنجارها و ناهنجارهای اجتماعی، شیوه برخورد با منکرات و نحوه ارتباط با مراجع قضایی امر مهمی است که باید مورد توجه باشد.
گروسی، همچنین با اشاره به برگزاری همایش ملی قانون و امر به معروف و نهی از منکر، تصریح کرد: این همایش بسیار گسترده بوده و در استان های مختلف کمیته های علمی و اجرایی و اتاق فکرهایی برای بررسی موضوعات مربوط به آن تشکیل شده است.
معاون فرهنگی دادگستری کردستان نیز در ادامه این نشست، گفت: این همایش دارای 13 محور و 58 سوال با رویکرد قانون است و به تناسب شرایط استان ها برای هر کدام سوالاتی جهت طرح در نشست های علمی و همچنین اتاق های فکر در نظر گرفته شده است.
عبدالله دهقان، افزود: در این راستا پنج سوال با محور بررسی ظرفیت های موجود و قوانین مرتبط جهت حمایت از فریضه امر به معروف و نهی از منکر و علل اجرایی نشدن آنها به استان کردستان اختصاص یافته که باید توسط اعضا پاسخ داده شده و تا 30 شهریور به دبیرخانه همایش در تهران ارسال شود.
وی، هدف از برگزاری این همایش را پشتیبانی از حقوق فردی و اجتماعی و بهره مندی از نظرات اندیشمندان عنوان و خاطرنشان کرد: این همایش آبان ماه جاری و همزمان با هفته امر به معروف و نهی از منکر در تهران برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما