به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، عطاءالله رستگار امروز (1 خرداد) در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهر بلبان آباد از توابع دهگلان، با بیان اینکه پس از مساجد، کتابخانه ها از شاخص های فرهنگی و دینی هر جامعه به شمار می روند، گفت: خیرین می توانند توجه خود را به این بخش نیز معطوف و با ساخت و تجهیز کتابخانه در توسعه بیشتر فرهنگی جامعه و استان سهیم باشند.
وی با تاکید بر اینکه راه اندازی کتابخانه از مصادیق باقیات صالحات و دارای اجر معنوی است، افزود: کتابخانه های عمومی زمینه های لازم را برای کتابخوانی اقشار مختلف جامعه فراهم می کنند تا توسعه فرهنگی به بار آید.
مدیر کل کتابخانه های عمومی کردستان با بیان اینکه کتاب غذای روح بشر است، اظهار داشت: در جامعه ای که مردم آن به کتابخوانی خو گرفته باشند، توسعه بسیار سهل تر به دست می آید و مردم در این میان نقش چشمگیری ایفا می کنند.
این مقام مسئول با اشاره به نامگذاری کردستان از سوی مقام معظم رهبری به عنوان استانی فرهنگی خاطرنشان کرد: این امر وظیفه مسئولان و مردم را بیش از پیش افزایش داده است و همه باید در راستای به فعل در آوردن ظرفیت های فرهنگی استان تلاش کنیم.
بخشدار بلبان آباد نیز در این جلسه، توجه به مباحث فرهنگی جامعه را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: ایجاد کتابخانه های عمومی در شهر ها و روستاها می تواند موجبات توسعه فرهنگی جامعه را فراهم کند.
محمد محمدی افزود: خوشبختانه زمینی به متراژ دو هزارو 100 متر مربع برای ساخت کتابخانه استاندارد در بلبان آباد با همکاری شهرداری و شورای شهر مهیا شده و ساخت این کتابخانه نقطه عطفی در توسعه فرهنگی این منطقه خواهد بود.
کارشناس انجمن ها و مشارکت های اداره کل کتابخانه های عمومی استان نیز در این جلسه از افزایش تعداد کتابخانه های مشارکتی در شهرستان دهگلان خبر داد و گفت: در حال حاضر 2 کتابخانه مشارکتی در این شهرستان وجود دارد و در آینده ای نزدیک این تعداد به 6 مورد خواهد رسید.
ماجد رموزی، با اشاره به اینکه استان کردستان رتبه برتر کشور را از نظر تعداد کتابخانه های عمومی مشارکتی در کشور داراست، خاطرنشان کرد: هم اکنون 72 کتابخانه عمومی مشارکتی در استان کردستان وجود دارد.
پایان پیام/
نظر شما