تولید و انتشار آثارفاخر قرآنی و حدیث از افتخارات حوزه علمیه قم است

خبرگزاری شبستان: عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: از افتخارات حوزه امروز این است که صدها نویسنده و هنرمند را در خود پرورش داده تا چنین آثار فاخر و ارزشمندی را به قلم تحریر درآورند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله سید احمد خاتمی امروز (30شهریور)در مراسم رونمایی از آثارمنتشره شده پژوهشگاه قرآن و حدیث گفت: آنچه در این مراسم قابل توجه است تجلیل و تشکر ازنویسندگان سه اثر ارزشمند راوبط اجتماعی از نگاه قرآن، انسان در طراز قرآن و قرآن کتاب اخلاق است که به همت بزرگان دانشگاه قرآن و حدیث به قلم تحریر درامده است.

وی افزود: آنچه مرا جلب این سه اثر ارزشمند نموده است تکیه این آثار بر موضوع مورد نیاز روز می باشد و این خصلت را باید از بزرگانی چون استاد شهید مطهری یاد بگیریم  که خوشبختانه قلم ما این نیاز را اشباع کرده است.

 خاتمی ادامه داد:  مباحث اخلاق در جامعه از ضروری ترین مواردی است که برخی به عنوان ابزار از آن استفاده کرده و برای بیرون کردن رقیب بدون توجه ، مبانی رفتاری و اخلاقی را زیر پا می گذارند و کم هم نمی یاورند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: روابط اجتماعی از نگاه قرآن، سبک زندگی دینی را محقق می کند چرا که توجه به این مباحث امری ضروری است.

وی اظهار داشت:توجه به سبک زندگی دینی در 4 حوزه مختلف و ضروری  از جمله ارتباط با خدا، ارتباط با مردم، ارتباط با خود و ارتباط با طبیعت  جمع بندی می شود .

خطیب جمعه تهران  یادآور شد: انسان در طراز قرآن از مباحث مورد نیاز امروز ماست و حوزه علمیه نیزباید در عرصه رسانه ای فعال تر باشد و بایستی از جایگاه قم و رسانه توقع و انتظار بیشتری داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه قم خاطر نشان ساخت: از افتخارات حوزه امروز این است که صدها نویسنده  و هنرمند را در خود پرورش داده تا چنین آثار فاخر و ارزشمندی را به قلم تحریر درآورند.

وی عنوان کرد: قبل از انقلاب تعداد نویسندگان  18 نفر بیشتر نبود اما امروز در تمامی عرصه های فقه ، فلسفه، هنر و... نویسندگان برجسته ای را داریم که باعث افتخار حوزه علمیه می باشند.

آیت الله خاتمی  ابراز داشت: مهمتر اینکه توانسته اند محتوای قران را به قلم شیوا عرضه نمایند و مدیریت حوزه باید حساب  ویژه ای برای قلم و هنر قلمی باز کنند آنچنان که باید در عرصه بیان و قلم در حوزه علمیهتلاش چشمگیری صورت گیرد.

استاد حوزه علمیه قم اذعان کرد: خطیب به معنای مصطلح در حوزه ما تربیت نشده  و هر کس دهان گری کند خطیب است  در حالی که خطابه این نیست خطیب باید مناسبات زمان حال و .. را در نظر داشته باشد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه در عرصه بیان نباید اجازه دهیم این کوثر از جوشش بیافتد افزود: باید در این جایگاه از زحمات آیت الله ری شهری که متولی بنای دانشکده قرآن و حدیث می باشد تشکر کرد که  با همت و توجه به اهل بیت (ع)در عرصه رجال و درایه کمک بزرگی به مقوله حدیث و اهل بیت(ع) نمودند وگام عظمی در تربیت چنین بزرگان و نویسندگان برداشتند تا همواره نام قرآن  و اهل بیت در جامعه  دینی و اسلامی ما ماندگار باشد.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 403656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha