90 درصد دانش آموزان در جبهه بی سیم چی بودند/جوانان به شهدا تاسی کنند

خبرگزاری شبستان: رزمنده و جانباز دفاع مقدس بیرجندی با تاکید بر اینکه 90 درصد دانش آموزان بسیجی در جبهه به عنوان بی سیم چی فعالیت می کردند، گفت: ما یاران دیروز و دوستان شهدای جنگ تحمیلی هستیم و بدون شک حکایت ماندن ما، انتقال پیام شهدا به جوانان امروز است.

محمدرضا مالکی، رزمنده و جانباز دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: در سن 14 سالگی (سال 1361)؛ پس از اتمام آخرین امتحان پایه دوم راهنمایی با موافقت پدر و مادر؛ به بسیج رفتم و پس از ثبت نام به پادگان آموزشی 04 بیرجند منتقل شدم.

 

وی با اشاره به اینکه در ابتدا به دلیل سن کم به عنوان بسیجی به جبهه اعزام شدم، افزود: پس از طی کردن دوران آموزشی به کردستان؛ شهرستان کامیاران، تیپ 72 شهید هاشمی نژاد منتقل شدیم.

 

90 درصد دانش آموزان در جبهه؛ بسیم چی بودند

مالکی با بیان اینکه 90 درصد دانش آموزان در جبهه به عنوان بسیم چی فعالیت می کردند، ادامه داد: در نوبت اول اعزام به جبهه به عنوان تک تیرانداز اعزام شدم.

 

وی تصریح کرد: در آن ایام بسیجیان به مدت سه ماه به جبهه اعزام می شدند، پس از اتمام تابستان و حضور سه ماهه ام در جبهه؛ در مهرماه سال 61 در مقطع سوم راهنمایی مشغول به تحصیل شدم ولی از آنجایی که محیط مدرسه برایم غیرقابل تحمل بود و حال و هوای جبهه مرا رها نمی کرد، دوباره در 22 آبان ماه همان سال عازم جبهه شدم.

 

وی با اشاره به اینکه در دومین دفعه اعزام به منطقه سومار به عنوان تک تیرانداز رفتم، گفت: در عملیات والفجر مقدماتی در بهمن ماه 61 به عنوان بی سیم چی شرکت کردم و در همان عملیات بود که از ناحیه "گوش، دست و پای راست" مجروح شدم.

 

این رزمنده دفاع مقدس و استاد دانشکده سپیده کاشانی بیرجند اظهار داشت: ظهر روز 20 بهمن ماه 61 بود که بر اثر اصابت گلوله کاتیوشا به نزدیکی سنگر 2 نفر شهید و حدود 15 نفر دیگر مجروح شدیم و تعدادی از مجروحان به وسیله هلی کوپتر و تعدادی به وسیله آمبولانس به پشت جبهه منتقل شدند.

 

وی با بیان اینکه در همان لحظات ابتدایی مجروحیت؛ بی هوش شده و ساعت 9 روز بعد در بیمارستان شهید بهشتی اندیمشک به هوش آمدم، گفت: از بیمارستان شهید بهشتی اندیمشک به یکی از بیمارستان های شیراز و بعد از آن به بیمارستان شهید چمران تهران منتقل شدم و در آن بیمارستان بود که پدر و مادرم موفق به ملاقات من شدند.

 

همه زندگی خود را مدیون والدینم هستم

مالکی با تاکید بر اینکه همه زندگی خود را مدیون والدینم هستم، افزود: بعد از برگشت به بیرجند، دوباره به اصرار پدر در مقطع سوم ابتدایی در مدرسه راهنمایی فرزان و پس از آن در دبیرستان شهید چمران مشغول به تحصیل شدم.

 

وی خاطرنشان کرد: بعد از بهبود نسبی، در پایگاه شهید برگی بیرجند به عنوان یک بسیجی مشغول فعالیت شده و در اعزام رزمندگان به جبهه های حق علیه باطل همکاری می کردم.

 

این استاد دانشگاه به اشاره به اینکه با شهید "فلکی" و "حسین معینی" هم دوره بودم، گفت: بهترین خاطرات جبهه مربوط به همدلی، همراهی، ایثار و فداکاری رزمندگان در مقابل یکدیگر بود.

 

اخلاص، آگاهی و به روز بودن؛ مهمترین خصیصه شهدای جنگ تحمیلی

مالکی رعایت نکات ریز مسائل اخلاقی، اقامه نماز شب، پایبندی به عبادات و ... را عامل موفقیت رزمندگان و شهدا در جنگ ذکر کرد و افزود: اگر اخلاص ما نیز به اندازه اخلاص شهدا بود، بدون شک امروز در جوار رحمت الهی بودیم.

 

وی با تاکید بر اینکه شهدای انقلاب اسلامی ایران و هشت سال دفاع مقدس در اخلاص، آگاهی، به روز بودن و انجام فرائض دینی بسیار سرآمد بودند، خاطرنشان کرد: ما یاران دیروز و دوستان شهدا هستیم و بدون شک حکایت ماندن ما، انتقال پیام شهدا به جوانان امروز باشد.

 

مالکی به جوانان امروزی توصیه کرد: اگر به دنبال رفاه و آسایش دنیوی و اخروی هستند از شهدا الگو بگیرند و به آنها تاسی کنند.

 

98 درصد شهدا از مساجد اعزام شدند

وی همچنین یادآور شد: مساجد به عنوان مهمترین فضای امن روی زمین هستند و با توجه به اینکه 98 درصد شهدای ما کسانی بودند که در مساجد بزرگ شده و از همین اماکن امن الهی به جبهه های حق علیه باطل اعزام شدند، باید دقت کرد که والدین امروزی، از سنین کودکی فرزندان خود را با مساجد آشنا کرده و خود را با مساجد متصل کنند تا از شبیخون فرهنگی دشمنان نظام و انقلاب در امان بمانند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 403850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha