مسئولان، مقصرین اصلی چهره آشفته فرهنگی کشور هستند

خبرگزاری شبستان: عضو شورای فرهنگی شهرستان شمیرانات گفت: تشکیلات زدگی و انحصار امور فرهنگی به مجموعه ای از بخشنامه ها و دستور العمل ها آفت اصلی حوزه فرهنگ است.

 

حجه الاسلام سید محمدرضا صحافی نجفی، مدرس حوزه و عضو شورای فرهنگی شهرستان شمیرانات، در گفتگو با خبرنگار قران و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به اهمیت بی بدیل فرهنگ در جامعه اسلامی گفت: فرهنگ یک کشور باید بر تعلیم و تربیت صحیح دینی استوار باشد.

وی با اشاره به کلام مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اگر تمام فرهنگ های دنیا به جنگ فرهنگ شیعی بیایند پیروز نخواهند شد زیرا شیعه ویژگی منحصر به فردی به نام خطابه، منبر و مراسمات ثابت در طول سال دارد، گفت: این ویژگی، موجب تعامل رو در روی میان مردم با روحانیون می شود به طوری که مرحوم علامه تهرانی معتقد است مجالس اهل بیت، کلاس درس آنهاست.

مدیر سابق مدرسه علمیه امام حسن مجتبی (ع) خاطر نشان کرد: اگر منبرها، خطابه ها و هیئات نبود شاید این همه معارف شیعی به دست ما نمی رسید؛ بنابریان باید این سنت را حفظ کرد و البته ضروری است از شیوه های نوین ارتباط و اثرگذاری بر مردم نیز استفاده کرد.

وی ادامه داد: الحمدالله به لطف نظام اسلامی این مراسمات افزایش یافته است و برخی از مناسبت ها که کمتر مورد توجه بود به خوبی برگزار می شود.

 

این فعال فرهنگی به مسئولان توصیه کرد از این ظرفیت عظیم برای اصلاح وضعیت فرهنگی کشور استفاده کنند.

حجه الاسلام صحافی نجفی مسئولان را مقصرِ اصلی در ایجاد وضعیت نابسامان فرهنگی کشور دانست و افزود: تشکیلات زدگی و انحصار امور فرهنگی به مجموعه ای از بخشنامه ها و دستور العمل ها آفت اصلی حوزه فرهنگ است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه مسئولان و مدیران از مردم فاصله گرفته اند و در این میان نقش نظارتی روحانیت نیز کم رنگ شده است و از جوانان و گروه های خود جوش که مورد تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند استفاده نمی شود.

 

عضو شورای فرهنگی شمیرانات راهکار اصلی تغییر چهره فرهنگی آشفته کشور را استفاده و همراه کردن مردم در برنامه ها دانست و بیان داشت: متأسفانه ابزار فرهنگی در دست متخصصین و آگاهان دینی نیست به طوری که در رسانه ها و نهادها و وزارتخانه ها نقش مشورتی و نظارتی این گروه کمرنگ است.

وی گفت: متأسفانه فیلم ها و مستندهایی که ساخته می شود از فرهنگ اسلامی فاصله دارند در حالی که باید این گونه محصولات با راهنمایی مطلعین خبره دینی تولید شوند.          

پایان پیام/                                                

 

کد خبر 404911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha