به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، منصور کوهی رستمی، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان، در دیدار کارکنان اداره کل کتابخانه های عمومی با خانواده شهید جهادگر فرید فرید نیا، گفت: هشت سال دفاع مقدس، مقاومت ملتى است که قله هاى سربلند ایثار و حماسه را در راه دفاع از کیان دین، انقلاب و میهن اسلامى خویش در نوردیده است.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس حکایت سربلندی شهیدان، جانبازان، اسرا و رزمندگانی است که با خون و جانشان سطر سطر تاریخ این مرز و بوم اسلامى را نگاشتهاند، اضافه کرد: مقام معظم رهبری می فرمایند زنده نگه داشتن یاد شهدا از شهادت کمتر نیست.
وی با بیان اینکه بر همه ما واجب است که یاد و خاطره دفاع مقدس و شهدای این جنگ تحمیلی را همیشه زنده نگه داریم، افزود: خاطرات این شهید بزرگوار در کتابی با عنوان «آنکه گفت آری» به چاپ رسیده که قصه دلدادگی این شهید بزرگوار به دین و میهن و معمار کبیر انقلاب اسلامی است.
کوهی رستمی، خاطر نشان کرد: به پاس احترام به مقام بالای شهید جهادگر فرید فریدنیا، اداره کل کتابخانه های عمومی استان خوزستان در شهرستان اهواز کتابخانه ای به نام با برکت این شهید نامگذاری کرده اند.
وی عنوان کرد: یکی از رسالت های عمده کتابخانه های عمومی خوزستان، توجه به فرهنگ ایثار و شهادت و آشنا کردن نسل جوان با وقایع دوران جنگ و با شهدا بزرگ این دوران است و بر این اساس برنامه های مفصلی از جمله مسابقات کتابخوانی، معرفی و رونمایی کتاب و نقد و بررسی کتب حوزه دفاع مقدس در طول سال طراحی و اجرا می شود.
وی تصریح کرد: همچنین این اداره کل در نظر دارد کتابخانه عمومی سردار شهید علی هاشمی در منطقه پردیس شهرستان اهواز را به مرکز تخصصی دفاع مقدس تبدیل کند تا تمامی پژوهشگران و مردم علاقه مند بتوانند منابع مربوط به دفاع مقدس را در این کتابخانه بیابند.
سرپرست کتابخانه های عمومی خوزستان، اذعان داشت: در خصوص کتابخانه عمومی شهید فرید نیا نیز تابلو کتابخانه در این هفته ساخته و نصب خواهد شد و یادمان شهید فریدنیا نیز در کتابخانه عمومی راه اندازی می شود.
در این دیدار پدر شهید فریدنیا نیز از این حرکت اداره کل کتابخانه ها بسیار تشکر و قدر دانی کرد و گفت: زنده نگه داشتن نام شهدا کاری بسیار ارزشمند و بزرگ است که خوشبختانه اداره کل کتابخانه های عمومی با این دیدار و همچنین نامگذاری یک باب کتابخانه در پارک 17شهریور به نام شهید فریدنیا اثبات کرده در تلاش است نام و یاد شهیدان بزرگوار این سرزمین را زنده نگه دارد.
وی در ادامه به خاطرات شهید فرید فرید نیا در دوران انقلاب و دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: شهیدان سرمایه های معنوی انقلاب و دفاع مقدس هستند و وظیفه فرهنگی ما بعد از شهدا معرفی آنان به نسل جوان است.
پدر شهید فریدنیا، یاد آور شد: من از شما انتظار دارم تا آنجا که در توان دارید شهدا را به نسل جوان معرفی کنید تا به هدف والای شهیدان پی ببرند و برای سربلندی اسلام و انقلاب و کشور عزیزمان در سنگرهای مختلف تلاش کنند.
سال 1336 در اهواز به دنیا آمد و در 17 سالگی موفق به اخذ دیپلم شد و تحصیلاتش را تا فوق دیپلم در رشته راه و ساختمان ادامه داد.
وی قبل از انقلاب به خدمت سربازی رفت و زمانی که امام خمینی به سربازان و نظامیان دستور داد از پادگان ها فرار کنند، فرید نیز مانند هزاران سرباز دیگر پادگان محل خدمتش را ترک کرد و به مبارزه با حکومت پهلوی و خرید و فروش کتاب های مذهبی پرداخت.
او در تمام عرصه های مبارزه وتظاهرات مردمی بر علیه حکومت پهلوی حضور داشت و علاوه بر آن هدایت و سازماندهی مبارزات مردمی را با همکاری دوستانش در اهواز انجام می داد.
بعد از پیروزی انقلاب با تشکیل جهاد سازندگی به این نهاد پیوست و فعالیت های خود را در جهت آبادانی مناطق کمتر توسعه یافته استان خوزستان شروع کرد و به عنوان تکنسین برق در جهاد سازندگی مشغول خدمت شد و خدمات ارزنده ای از خود به یادگار مانده است.
با آغاز جنگ تحمیلی عراق و متحدانش بر علیه ایران، فرید کار سازندگی را رها کرد و به جبهه رفت و در واحد مهندسی مسئولیت جمعی از سنگر سازان بی سنگر را به عهده گرفت پس از ورود به جبهه تغییرات زیادی در روحیه فرید روی داد، او سعادت ابدی را را در شهادت می دید و همیشه می گفت: بهترین پاداش یک جهاد گر شهادت است، شهادت نزدیک ترین راه برای رسیدن به خداست.
شهید فرید نیا یکی از بزرگترین سرداران و فرماندهان مهندسی جنگ در دوران افتخار آمیز دفاع مقدس بود و از روزهای اول جنگ که به جبهه رفت تا 7 مرداد 1361 که در عملیات رمضان به شهادت رسید در تمام عرصه های و صحنه های سخت و حساس جنگ حضور داشت.
در وصیت نامه این شهید بزرگوار آمده است: این جنگ باعث شد که انقلاب اسلامی زودتر به مردم دنیا شناسانده شود و به سراسر جهان گسترش یابد؛ جنگ ما تمامی ندارد تا زمانی که کفر از بین برود...
پایان پیام/
نظر شما