به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار محمد علیپور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، امروز(8 مهر) در آیین رونمایی از کتاب همسایه پیامبر (زندگی نامه و خاطرات شهید داوود دانایی) با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، گفت: شهدا کسانی هستند که برای اسلام، قرآن و انقلاب از همه هستی خود گذشتند تا به ما زندگی ببخشند.
وی با بیان اینکه شهید دانایی باید به عنوان یک الگو به نسل های آینده معرفی شود، خاطر نشان کرد: این شهید همانند بسیاری از جوانان می توانست یک زندگی عادی برای خود داشته باشد و مسیرهای علمی و انسانی خود را رشد دهد، اما با کمک به همرزمانش در حمله شیمیایی از جان خود گذشت و به آنها جان تازه بخشید.
وی با اشاره به اینکه شهدا و ایثارگران به تکلیف خود عمل کردند، افزود: تکلیف آنها در آن دوران این بود که در برهه ای از زمان که تمام طرح ها و برنامه های استکباری برای چپاول و غارت و به یغما بردن فرهنگ، ناموس، اعتقاد، مردانگی و حیثیت دینی جامعه بود، ایستادند و با یک رویکرد جدید همراه با باورهای اعتقادی، دینی و حرکت های انقلابی، طرح های دشمنان را یکی پس از دیگری خنثی کردند.
سردار علیپور، با بیان اینکه در آن زمان دشمنان با توطئه های مختلف از جمله توطئه اقوام، کودتا، محاصره اقتصادی و ترورهای کور، در نهایت جنگ تحمیلی را به راه انداختند، اضافه کرد: جنگ تحمیلی، جنگ همه دنیا بر علیه کشور بود و ایران تنها با امام(ره)، فرزندان این مرز و بوم و زنان و مردانش در مقابل دشمنان ایستادگی و توطئه ها را خنثی کرد.
وی با طرح پرسش هایی شامل امروز جنگ کجاست؟ چرا به این مرحله کشیده شد؟ پشتیبانی کنندگان جنگ کجا هستند؟ ایران در چه مرحله ای است؟ و اگر قرار باشد دوباره تکرار شود بهترین تکیه گاه و عصای ما چیست؟ و... تصریح کرد: تکیه گاه ما غیر از روش و منش شهدا و ایثارگران و راهی که نوجوانان 13 ساله، شهید محمدی ها، دانایی ها و... پیمودند، نیست.
وی عنوان کرد: دشمن در دوران جنگ با تمام تجهیزات و امکانات تلاش بسیاری کرد تا بتواند آبادان و خرمشهر را از خوزستان جدا کند و همه راه های منتهی به این شهرها را بست، اما مردم آبادان و خرمشهر با دست خالی به میدان آمدند و ایستادگی کردند و اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک کشور از ایران جدا شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، با بیان اینکه در ایران طی سالیان طولانی جنگ های بسیاری رخ داده که منجر به جدا شدن افغانستان، بحرین، شمال و... شد، اذعان داشت: چه فرقی بین جوانان امروز و گذشته وجود داشت که در جنگ تحمیلی ایستادگی کردند و در دوران های قبل از آن شکست خوردند؟
وی با اشاره به اینکه در این میان بحث اعتقادات دینی و باورهای انقلابی و اعتقاد به ولایت فقیه مطرح می شود، یاد آور شد: همه کسانی که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند وظیفه دارند همه جریان ها و زوایا و رخدادهای جنگ، جبهه و شهدا را بنویسند و به نسل های آینده منتقل کنند.
وی با بیان اینکه تکلیف ما این است که آثار و حوادث جنگ تحمیلی را ماندگار کنیم، ادامه داد: همان طور که صحرای کربلا را نسل به نسل بازگو می کنیم، باید صحنه های انقلاب و جنگ تحمیلی را نیز برای نسل های آینده زنده و پویا نگهداریم، چرا که اگر غفلت کنیم مورد ماخذه قرار می گیریم.
سردار علیپور، تاکید کرد: امروز دشمن با تمام امکانات و تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری به میدان آمده تا همه اقداماتی که رزمندگان در دوران دفاع مقدس انجام دادند را از ذهن ها محو کند و در این راستا عملیات های عمیقی را آغاز کرده که در این میان مسیر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی است که می تواند با آنها مقابله کند.
وی اظهار داشت: امروز اگر کشورها برای استقلال طلبی به پا خاسته اند و می خواهند از حیثیت انسانی، اجتماعی، فرهنگی و... دفاع کنند قطعا مسیر انقلاب اسلامی را طی می کنند چرا که ما توانستیم ثابت کنیم اعتقادات دینی می تواند راه نجات بشریت باشد و وظیفه داریم این آثار را ماندگار کنیم.
وی ابراز کرد: من به عنوان مسئول امر حفظ و نشر ارزش هاي دفاع مقدس از تمامي افراد اين جامعه دعوت به همكاري می کنم تا در راستای ماندگاری فرهنگ، موضوعات و حماسه های دفاع مقدس گام برداریم و خاطرات رزمندگان و شهدا را احصا و احیا کنیم.
پایان پیام/
نظر شما