اجرای 30 طرح مهم و تاثیرگذار صنعتی در استان اردبیل

خبرگزاری شبستان: قائم مقام ريیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبيل در امور تولید از اجرای 30 طرح مهم و تاثیرگذار صنعتی در استان اردبیل خبر داد و گفت: هر هفته پیشرفت فیزیکی این طرح ها رصد می شود.

علي نظري، قائم مقام ريیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبيل در امور تولید در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل اظهار داشت: در یک سال و چند ماه گذشته که دولت تدبیر و امید بر سر کار آمده است برنامه های مختلفی برای جذب سرمایه گذار بخش خصوصی انجام شده است.

 

وی، با بیان اینکه در شش ماه اول سالجاری 52 جواز تاسیس کارگاه های صنعتی در استان اردبیل با اعتبار چهار هزار میلیارد تومان صادر شده است، افزود: متاسفانه سهم استان اردبیل از صنعت کشور ناچیز است و سرمایه گذاری ای که تاکنون در استان اردبیل به معنای واقعی محقق شده است، یک هزار و 120 میلیارد تومان است.

 

نظری، جذب و نگهداری سرمایه گذار را نیازمند فراهم ساختن زیرساخت هایی همچون جاده، فرودگاه، شهرک صنعتی مجهز، راه آهن و وسایل حمل و نقل عمومی مناسب عنوان کرد و گفت:سیاست گذاران استانی در سال های گذشته معتقد به توسعه بخش کشاورزی و گردشگری بودند و این مهم باعث مغفول ماندن بخش صنعت در استان اردبیل شده است.

 

قائم مقام ريیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبيل در امور تولید از اجرای 30 طرح مهم و تاثیرگذار صنعتی در استان اردبیل خبر داد و گفت:هر هفته پیشرفت فیزیکی این طرح ها رصد می شود.

 

صنعت اردبیل در نظریه پایه توسعه استان مد نظر قرار گرفته شده است

این مقام مسئول، با تاکید بر این نکته که صنعت امروز به دلایل متعدد باید توسعه یابد، ادامه داد: امسال در نظریه پایه توسعه استان اردبیل صنعت به خوبی مد نظر قرار گرفته است به طوری که بخش صنعت محرک بخش ها و حوزه های دیگر است.

 

قائم مقام ريیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبيل در امور تولید، با اشاره به اینکه باید به عوامل تحریک کننده سرمایه گذار بهای بیشتری دهیم، عنوان کرد: ده ها عوامل دیگر در جذب سرمایه گذار موثر می باشد ولی به خاطر اینکه برنامه ریزی در کشور ما به شدت متمرکز است، عامل منطقه ای تا حد زیادی نمی تواند زیرساخت و راه حضور سرمایه گذار در منطقه را هموار سازد.

 

PFS طرح های صنعتی برای استان اردبیل تهیه نشده است

وی، مساحت شهرک های صنعتی را در حدود یک هزار هکتار بیان کرد و گفت: بخش زمین چون در اول سرمایه گذاری اتفاق می افتد حائز اهمیت برای جذب سرمایه گذار است و ما باید در این راستا زمینه واگذاری آسان زمین برای شروع پروژه های صنعتی را به سرمایه گذار فراهم کنیم.

 

نظری، با اعلام اینکه تاکنون  PFS طرح های صنعتی برای استان اردبیل تهیه نشده است، تصریح کرد: مطالعات پیش امکان سنجی در سالجاری به مشاور تحویل داده شده است و این را به یقین می توان گفت که تا آخر مهر ماه حدود 80 طرح مطالعات پیش امکان سنجی آماده می شود.

 

 قائم مقام ريیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبيل در امور تولید، اضافه کرد: مطالعات پیش امکان سنجی طرح های صنعتی استان اردبیل به شرکتی واگذار شده که مطالعات استان های پیشرفته و بزرگی همچون اصفهان و آذربایجان شرقی را در کارنامه خود دارد و در زمینه اینگونه مطالعات با تجربه می باشد.

 

18 فرآیند سرمایه گذاری نیازمند اصلاح است

این مقام مسئول، با تاکید بر این مطلب که 18 فرآیند سرمایه گذاری در استان اردبیل نیازمند اصلاح و تغییر می باشد، گفت: 11 مورد از این موارد استانی بود که با تلاش های صورت گرفته در مرحله اصلاح است ولی 7 مورد از این فرآیند ها به صورت ملی بود که به وزارت خانه ارجاع داده ایم و امیدواریم در کمترین زمان حصول نتیجه شود.

 

نظری، با اعلام این نکته که برای جذب سرمایه گذاران شرکت های توسعه ای تلاش فراوانی انجام شده است، خاطر نشان کرد: توسعه امری تاریخی و نیازمند پروسه است و در یک روز نمی توان انتظار توسعه به معنای واقعی را داشت.

 

پایان پیام/

کد خبر 406817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha