تکذیب فروش مواد مخدر در اطراف مدارس/ غیبت منجر به اخراج، شایع ترین جرم درناجا

خبرگزاری شبستان:فرمانده ناجا با تکذیب فروش مواد مخدر در اطراف مدارس گفت:جلوگیری از هرگونه مزاحمت و توزیع مواد مخدر برای شهروندان یکی از دغدغه‌هایی پلیس است .دربحث مدارس نیز اولیا و مدیران مدارس از حضور مزاحمان و توزیع کنندگان مواد مخدر گلایه داشتند که به همین منظور گشت‌هایمان را در اطراف مدارس مستقر کردیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده ناجا امروز درحاشیه مراسم افتتاح سامانه 197 گفت: امروز سامانه 197 افتتاح شد و با افتتاح این سامانه دیگر نیازی نیست از استان های دیگر در این مرکز حضور یابند.

 

وی اظهار کرد: در گفتگویی که با مردم امروز داشتم به مشکلاتی از قبیل افرادی از سایر استان ها مانند مهندس وظیفه ای که اهل کرمان بود و در سراوان خدمت می کند به دلیل ضعف امدادی در کمین قرار گرفته و یک پای او قطع شده بود برخوردیم و یا روحانیونی که برای حل مشکلات محله خود به اینجا آمده بودند، رسیدگی شد.

 

سردار احمدی مقدم با اشاره به مشکلات خانوادگی مجرمان تصریح کرد: باید مشکلات خانوادگی مجرمان حل شود چرا که خانواده ها مقصر نیستند.

 

سردار احمدی مقدم با اشاره به نمره عملکرد ناجا افزود: نمره حقیقی را مردم باید به ما بدهند اما در حال حاضر 5 استان را در دوره جدید بازرسی با محوریت تعالی مورد ارزیابی قرار دادیم که حدود نمره ای که به آنها تعلق می گیرد 5/17 است در صورتی که در دوره قبلی 26 بود.

 

فرمانده ناجا در ادامه خاطرنشان کرد: حرفه ای بودن، معنویت، سلامت سازمانی و بهره وری از اولویت های ما در ارزیابی ناجا است و یکی از مولفه هایی که در این ارزیابی ها برای ما بسیار حایز اهمیت است حقوق شهروندی می باشد.

 

سردار احمدی مقدم اظهار کرد: نمره سلامت سازمانی در دنیا 10 است و نمره 9 از این 10 نمره، شاید به یکی دو کشور کم جمعیت تعلق بگیرد در حالی که هرچه کشور جمعیت بیشتری داشته باشد نمره پلیس آن کشور کمتر می شود، بنابراین با این مقیاس های صورت گرفته در بین استان های ما حدود 7 تا 7.5 نمره به سلامت سازمانی ما تعلق می گیرد که این جایگاه نشانگر وضعیت مطلوب ما در کشور است.

وی ادامه داد: ما راضی به این جایگاه نیستیم و تلاش در ارتقای حقوق شهروندی داریم.

 

سردار احمدی مقدم با اشاره به عملکرد ناجا در ارزیابی حقوق شهروندی و بازداشتگاه ها تصریح کرد: ما با سرعت بیشتری کار را دنبال می کنیم. نخستین تیم اعزامی ما به بازداشتگاهی نمره 25 از 100 گرفت در صورتی که در بازدیدهای جدید ما ،نمره 85 را گرفته اند که امیدواریم تا پایان برنامه خود به بالای 90 برسیم.

 

وی با بیان اینکه بخشودگی جرایم رانندگی در اختیار ما نیست، گفت: ما در هفته ناجا با جدیت مضاعف به مردم ارایه خدمات خواهیم کرد. در حوزه جرایم ما نمی توانیم کسی را ببخشیم اما در حوزه ترخیص خودروها و موتورسیکلت ها تسهیلات خوبی را در نظر گرفته ایم که توسط پلیس راهنمایی و رانندگی ارایه خواهد شد.

 

وی بابیان اینکه فرهنگی‌ترین بخش ما راهنمایی و رانندگی است که بیشترین انتقادات رادارد چون بیشترین برخورد با بدنه جامعه را دارد تصریح کرد: این از مظلومیت راهور است که در گرما و سرما و در شرایط سخت کار می‌کند و بیشترین بار اعمال قانون بر عهده آنهاست.دلیل نارضایتی مردم از راهنمایی و رانندگی است به دلیل اعمال قانون است چراکه روزانه بیش از 100 هزار برگه جریمه صادر می‌شود.

 

سردار احمدی مقدم با تکذیب فروش مواد مخدر در اطراف مدارس خاطرنشان کرد: همواره یکی از دغدغه‌هایی که پلیس داشته است جلوگیری از هرگونه مزاحمت و توزیع مواد مخدر برای شهروندان بوده است و در بحث مدارس نیز اولیا و مدیران مدارس از حضور مزاحمان و توزیع کنندگان مواد مخدر گلایه داشتند که به همین منظور گشت‌هایمان را در اطراف مدارس برای رفع دغدغه مردم افزایش دادیم. اینکه گفته می‌شود حاشیه مدارس به بازار مناسبی برای فروش مواد مخدر تبدیل شده است، مورد قبول ما نیست و آنرا تکذیب می‌کنم.

 

 اولیا و مسئولان مدارس از ما درخواست کرده اند که به دلیل وجود برخی مزاحمان در اطراف مدارس و جهت مصونیت بخشیدن به دانش آموزان پلیس در اطراف مدارس استقرار یابد که ما نیز جهت حفاظت از دانش آموزان این اقدام را عملی کرده ایم.

 

وی با بیان اینکه سرقت های خرد، دله دزدها مهمترین دغدغه مردم در جامعه است، افزود: در 2 سال اخیر شاهد افزایش سرقت خرد در جامعه بودیم ولی در شش ماه اخیر یک درصد کاهش داشتیم.

 

وی با بیان اینکه همچنین شش درصد نیز افزایش کشف داشتیم، تصریح کرد: انشاءالله تلاش می کنیم تا پایان سال هم سرقت کاهش یابد و هم افزایش کشف داشته باشیم. 

 

وی با بیان اینکه تلاش ما این است که 50 درصد جرایم و تخلفات سازمانی را در سال جاری و سال آینده کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: سال 84 که بنده کار خود را در نیروی انتظامی آغاز کردم ،تعداد پرونده ها مورد بررسی قرار گرفت که 4200 پرونده بررسی شد و در پایان سال این تعداد به 2100 پرونده رسید یعنی 50 درصد کاهش تشکیل پرونده ها را داشته ایم.

 

وی با بیان اینکه 48 درصد تخلفاتی که در درون سازمان ثبت می شود مربوط به سربازان است، تصریح کرد: 24 درصد از این 48 درصد مربوط به حوزه مواد مخدر و اعتیاد است.

 

وی با اشاره به سربازان معتاد خاطرنشان کرد: ما سربازان را گزینش نمی کنیم ولی سربازان معتاد را در واحدهای انتظامی نگهداری می کنیم تا از آلوده شدن سایر سربازان پیشگیری کرده باشیم تا با اقدامات صورت گرفته بتوانیم آنها را در دوره خدمت از این بلای خانمان سوز نجات دهیم.

 

وی با بیان اینکه غیبت منجر به اخراج سربازان یکی از جرایم شایع در نیروی انتظامی است، اظهار کرد: این امر به دلیل فشارهای روحی و روانی ناشی از مشکلات خانوادگی رخ می دهد به همین دلیل تمهیداتی اتخاذ شده است که مشکلات این سربازان حل شود یعنی ما سعی کرده ایم با بومی سازی، سربازان را در محل سکونت خود به خدمت بگیریم.

 

وی با بیان اینکه بومی سازی  خدمت سربازی موجب افزایش موالید شده است، افزود: تعداد فرزندان سربازان در سال 91، 23 هزار مورد بوده و در شش ماهه اول سال جاری به 3850 مورد افزایش یافته است.

 

وی با بیان اینکه قاچاق انسان، کالا، مواد مخدر و تروریسم از جمله جرایم موجود در مرزها می باشد، تصریح کرد: وظیفه ما ایمن کردن  مرزها ی کشور است.

 

وی بر لزوم سرمایه گذاری در مرزها تاکید کرد و افزود: اگر ما بتوانیم از قاچاق سوخت در مرزها جلوگیری کنیم عددی بالاتر از بودجه سالانه ناجا به دولت برمی گردد که امیدواریم اعتبارات انسداد مرزها تقویت جهشی داشته باشد هر چند سپاه و ناجا با بسیج امکانات مهندسی خودشان کار را سرعت دادند و امیدواریم تا پایان سال جاری اقدامات جاده های مرزی به پایان برسد.

 

وی با بیان اینکه فرهنگ بیمه در کشور قدیمی است، خاطرنشان کرد: در کشورهای اروپایی اموالی که توسط سارقان کشف می شود به مال باختگان برگردانده نمی شود ولی در کشور ما اموالی که کشف می شود به ستاد اجرایی ارسال و سپس فروخته می شود و بعد از شناسایی  به مال باختگان برگردانده می شود.

 

پایان پیام /

کد خبر 407511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha