حجت الاسلام سعید کرمی، معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در خصوص نقش کانون های فرهنگی و هنری مساجد در تربیت نسل جوان به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد یکی از ابتکارات خوب نظام جمهوری اسلامی بود که بتواند در دل مساجد کشور فضایی را برای تربیت فرهنگی و هنری جوانان ایجاد کند، کانون های فرهنگی و هنری مساجد در طول این سال ها توفیقاتی را به صورت کمی و کیفی داشته است به طوری که این کانون ها در دل دورافتاده ترین روستاها هم کشیده شده اند و این جای تقدیر دارد و از طرفی به لحاظ کیفی هم رشد داشته اند و این را می شود در جشنواره هایی که دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد برگزار می کند، دید.
وی با بیان اینکه تخصصی کردن کانون های فرهنگی و هنری در سطح استان ها نشان دهنده افزایش کیفیت کار کانون هاست، اظهار داشت: اقتضای هر کاری این است که مراقبت هایی از آن کار شود شاید مراقبتی که اکنون کانون های فرهنگی و هنری مساجد برای ادامه کار و فعالیت دارند باید از مراقبت های شروع به کار کانون ها بیشتر باشد. از جمله این مراقبت ها این است که توجه کنیم که گسترش کمی کانون ها به گسترش کیفی آنها لطمه نزد و به دنبال این باشیم که با افزایش هجمه های تبلیغی دشمن ما هم به دنبال خلاقیت و نوگرایی در برنامه ها باشیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد همچنین خاطرنشان کرد: ما می توانستیم بیش از این در فضای کانون های فرهنگی و هنری از فعالیت ها استفاده کنیم. در تهران جمع کانون هایی که فعالیت می کنند به 500 کانون می رسد در حالی که ما توقعمان این است که هر مسجدی در کنار خودش کانونی داشته باشد که این عملا اتفاق نیفتاده است، شاید در آمارهای اعلامی تعداد کانون ها بیش از این رقم باشد اما در مقام عمل 500 کانون فعال است، آیا در فضای امروز تهران به عنوان پایتخت کشور و ام القرای جهان اسلام تعداد کانون های فعال نباید بیش از این باشد.
حجت الاسلام سعید کرمی تصریح کرد: ما باید به سمتی برویم که کانون های فرهنگی و هنری هم به لحاظ کیفی و کمی با برنامه ریزی مدون افزایش پیدا کنند.
وی با تقدیر از حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی برای توسعه و گسترش کمی و کیفی کانون های فرهنگی و هنری مساجد اظهار داشت: اگر زحمات دبیر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور نبود این فعالیت ها هم به بار نمی نشست.
پایان پیام/
نظر شما