به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، محمود چمنی، شب گذشته (17 آذر) در نشست مدیران موسسات خیریه تبریز، گفت: درحال حاضر برخی مراکز به نام موسسات خیریه، صندوق های غیر مجازی در سطح شهر نصب کرده اند که باید نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند، در غیر این صورت شهرداری این صندوق ها را جمع آوری کرده و نسبت به استرداد این صندوق ها باید خود موسسات اقدام کند.
وی با بیان اینکه شهرداری می تواند با هرگونه نصب های غیر مجاز در شهر برخورد کند، اظهار کرد: قانون اجازه نمی دهد صندوق های صدقات بدون مجوز در سطح شهر باشد و شهرداری می تواند بنا به اختیار قانونی آنها را جمع آوری کند.
چمنی با بیان اینکه تعدد صندوق های صدقات در تبریز، چهره زشتی به شهر داده است، بیان کرد: در حال حاضر این صندوق ها مشکلات زیادی برای شهروندان ایجاد کرده است و شکایات متعددی از آسیب جسمی این صندوق ها به شهروندان وصول شده است.
فرماندار تبریز یادآور شد: تعداد صندوق ها در سطح شهر تبریز کاهش جدی خواهد یافت و شهرداری در آینده نزدیک نسبت به جمع آوری صندوق های غیر مجاری که از طریق فرمانداری اعلام خواهد شد، اقدام می کند.
وی یادآور شد: با طرح کاهش صندوق های صدقات و نیز ساماندهی محل های فروش تابلو تسلیت در تبریز امکان سو استفاده برخی افراد از این مراکز قطع می شود.
فرماندار تبریز با اشاره به کاهش صندوق های خیریه و نیز تابلوهای تسلیت در تبریز، اظهار کرد: تعداد مورد نیاز صندوق صدقات موسسات خیریه در تبریز و نیز محل های فروش آنها در تبریز مشخص خواهد شد.
وی یادآور شد: در مورذ موسسات دیگر تبریز نیز نظارت جدی صورت خواهد گرفت و تعداد صندوق های موسسات خیریه به صورت سهمیه ای مشخص خواهد شد.
همچنین رسول عباس زاده، عضو هیئت مدیره صندوق حمایت از مستمندان تبریز نیز با بیان اینکه این موسسه خیریه فعالیتی 40 سال در تبریز دارد، بر حمایت مسئولان از این مرکز تاکید کرد.
وی یادآورشد: درآمد این موسسه از راه کمک های مردمی تامین می شود بنابراین صندوق های صدقات کمک جدی به این تامین درآمد هستند.
عضو هیئت مدیره صندوق حمایت از مستمندان تبریز، همچنین از آمادگی این صندوق برای کمک به مسئولان تبریز برای ساماندهی موسسات خیریه خبرداد.
پایان پیام/
نظر شما