ادبیات بسیج حیات بخش و تداوم دهنده انقلاب است

خبرگزاری شبستان: نماینده مجلس شورای اسلامی در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره سراسری ادبیات داستانی با اشاره به این که ادبیات بسیج تداوم بخش انقلاب اسلامی و راه امام خمینی(ره) است، گفت: قلم نویسندگان انقلابی، جوانه های عدالتخواهی و انقلاب را در نسل جوان امروز می رویاند.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از بسیج پرس؛ حدادعادل نماینده تهران مجلس شورای اسلامی در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره سراسری ادبیات داستانی بسیج با اشاره به این که امروز همه ما حول محور بسیج دور هم گردآمده ایم درباره بسیج اظهار داشت: بسیج ادامه دهنده و تداوم بخش انقلاب اسلامی با همه خصوصیات آن انقلاب است.

حدادعادل افزود: انقلاب اسلامی انقلاب مردمی و برای خدا بود و کسی برای دست یابی به مال و مقام دنیایی وارد میدان انقلاب نشده بود. مردم برای رضایت خداوند انقلاب کردند. اخلاص، بی توقعی و بی طمعی از خصوصیات انقلاب اسلامی ایران بود و پاکی، یگانگی، همدلی و همفکری و صفای مردم، این انقلاب را به پیروزی رساند. این ویژگی ها، خصوصیات روحی مردم آن دوران بود که ناممکنی را در ایران ممکن کرد.

وی با اشاره به این که تعبد از ویژگی های مهم مردم ما در دوران انقلاب اسلامی بود، بیان کرد: به غیر از این احوال درونی، عبادت خدا، کرامت انسان،عدالتخواهی، مبارزه با ظلم و آزادی و رهایی انسان از هر آنچه شایسته حاکمیت بر انسان نیست، از عناصر اثرگذار بر دستیابی به پیروزی انقلاب بود که همه این عناصر در بیان و رفتار امام خمینی (ره) متجلی شده بود.

نماینده تهران مجلس شورای اسلامی درباره ی آن که رودخانه زلال و حیات بخشی که انقلاب را به پیروزی رساند چگونه باید ادامه یابد، گفت: این انقلاب با روحیه بسیج که امروزه تحت همین عنوان در کشور شکل گرفته است می تواند ادامه یابد.

وی در تشریح تفاوت دوران بعد از انقلاب با دوران پیش از آن گفت: در دوران پیش از انقلاب هدف سرنگونی جماعت طاغوت بود و ما یک هدف سلبی داشتیم، اما بعد از انقلاب همان مردم وظیفه ایجابی برعهده گرفته و دارند. امروز که در دوران سازندگی و اثبات انقلاب هستیم باید به فکر آن باشیم که چه چیز هایی می تواند وجود داشته باشد تا آرمان هایی را که قبل از انقلاب در ذهن داشته ایم ، با همان ویژگی های درونی عینیت بخشد.

حدادعادل در ادامه تصریح کرد: تفاوت دیگر امروز با دوران پیش از انقلاب این است که قبل از انقلاب سازماندهی ساده بود و مردم در تظاهرات شرکت می کردند و سازماندهی آنان با هدف سلبی شکل می گرفت. اما امروز همان روحیه باید با هدف ایجابی سازماندهی شود، که به مراتب مهمتر و پیچیده تر خواهد بود و مدیریت دقیق تری را می طلبد.

وی جایگاه و وظیفه هنرمندان در تداوم بخشی مفاهیم انقلاب در نسل جوان را حائز اهمیت بسیاری دانست و گفت: هنرمندان می توانند به تامین این مقصود کمک کنند و با استفاده از استعداد خدادادی این ارزش ها را از نسلی به نسل دیگر منتقل کنند.

حدادعادل سرنوشت انقلاب و آینده آن را در گروی حفظ و انتقال ارزش های انقلاب به نسل های آینده عنوان کرد و گفت: اگر آن روحیه جهادی و بااخلاص ِخدایی قبل از پیروزی انقلاب همچنان بعد از پیروزی در نسل های بعد حفظ  شود، تداوم انقلاب  بیمه و تضمن شده است.

وی گفت: انقلاب اسلامی ایران امروز تداوم پیداکرده و از مرزهای جغرافیای فراتر رفته است. در سوریه بعد از چند سال دنیای کفر و استکبار دروغ و تزویر اعتراف می کند که به هدف خود نمی رسد، درحالی که جمهوری اسلامی ایران با پیروزی انقلاب اسلامی به هدف خود رسیده است و این نشانه ی آن است که انقلاب ما نه تنها  در نسل انقلاب متوقف نشده بلکه در تمام این سالها پویا بوده است و ما توانسته ایم مفاهیم انقلاب را به نسل جوان منتقل کنیم و جوانان ما امروز انقلاب را درک کرده اند.

حدادعادل با بیان این که انقلاب اسلامی ایران در دنیای فعلی راه خود را در سایر کشورها باز کرده است گفت: کتاب نویسندگان ایرانی در لاذقیه سوریه در نیم روز به فروش رسیده و امروز شاهد شکل گیری موجی از بیداری اسلامی در سرتاسر جهان هستیم، این به معنای آنست که این اتقلاب راه خود را در یمن، لبان و بحرین و سایر کشورها و خود ایران باز کرده است.

نماینده مردم تهران با اشاره به این که هر شاخه ای از هنر تاثیر خود را دارد و یکی از شاخه های اثرگذار هنر ادبیات داستانی است گفت: در یک ماه اخیر با همه گرفتاری ها موفق شدم دو کتاب معروف در عرصه ادبیات دفاع مقدس را مطالعه کنم، کتاب "پایی که جا ماند" اثر سید ناصر حسینی‌پور و دیگری "کتاب من زنده ام" معصومه آباد . با مطالعه این دو کتاب از این که همت ها و قلم ها برای جاودانه کردن ارزش های انقلاب به کار گرفته شده، دلم مالامال از امید شد و تاسف خورده ام که چرا فرصتی بیشتر برای مطالعه آنچه که شما قلم می زنید ندارم.

رئیس فرهنگستان هنر در ادامه از تدوین درسنامه دانشگاهی برای ادبیات انقلاب خبر داد و گفت:امسال در فرهنگستان هنر در کنار چندین مجله علمی  در گروه ادبیات انقلاب اسلامی برای اولین بار فصلنامه ای تحت عنوان انقلاب اسلامی منتشر و درس نامه ای را برای دانشگاه تدوین کردیم که زیر چاپ است. هدف از تدوین این درسنامه نظم بخشیدن به تدریس ادبیات انقلاب اسلامی در دانشگاه ها است.

حدادعادل در پایان اعتماد به خداوند را پشتوانه ی محکمی برای ادامه دادن راه انقلاب بیان کرد و گفت: همه باید در این راه کمک کنند و به هیچ عنوان نباید در این مسیر ذره ای ناامیدی به دل راه دهیم، چراکه خداوند عنایت خود را از سال 41 به این ملت اثبات کرده است. این گذشته کافی است تا ما با اعتماد به خداوند این مسیر را ادامه دهیم. همه باید کمک کنند به هیچ وجه حق نداریم ذره ای از ناامیدی را به دل راه دهیم. شما هنرمندان اهل قلم وظیفه دشواری در این راه دارید. نسل پاک جوان مانند بیابانی منتظر بارانی است که از قلم شما می بارد تا جوانه های توحید، عدالتخواهی و انقلاب رویانده می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 408491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha