ولی فقیه نجات دهنده ملت هاست/ 124 هزار نفر در روز غدیر حضور داشتند

خبرگزاری شبستان:  غدیر خم هم وحی قرآنی و هم وحی غیر قرآنی است به طوری که وحی غیر قرآنی که در دل نبی نازل شده بود در روز غدیر تبدیل به خطاب مستقیم قرآنی و رحمانی شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسمعلی نوچمنی، استاد حوزه علمیه تهران، استاد دانشگاه و دبیر کل جبهه حامیان ولایت امروز 19 مهر ضمن بازدید از تحریریه خبرگزاری شبستان پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد. وی با اشاره به اینکه عید غدیر خم نقطه اتصال عالم خلقت به عالم مادی است، گفت: بطن خلقت تداوم و انتهای آن در غدیر محقق شده است.

 

این پژوهشگر برجسته دینی با اشاره به اینکه بسیاری از اولیای خدا در مقام رجعت همراه با امام زمان(عج) خواهند بود، گفت: اولین ولی خدا که رجعت خواهد کرد امام حسین (ع) هستند و آخرین آنها وجود مقدس امیرالمومنین علی (ع) است لذا آغاز و پایان جهان با امیرالمومنین علی (ع) می باشد.

 

وی ادامه داد: در علم اصول 2 نوع تواتر داریم، تواتر لفظی و معنوی؛ تواتر لفظی آنجاست که عین مطلبی نقل می شود که در این زمینه حدیث ثقلین دارای قوی ترین مستندات تواتر لفظی است و در تواتر معنوی یک لفظ به چند معنا تعبیر می شود که ماجرای غدیر هم دارای تواتر لفظی و هم دارای تواتر معنوی است.

 

حجت الاسلام دکتر نوچمنی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام طی 10 سخنرانی قبل از غدیر ماجرای ولایت امام علی (ع) را زمینه سازی کردند، گفت: ایشان در این ایام سخنرانی داشتند اول هفتم ذی الحجه دوم هشتم ذی الحجه نهم ذی الحجه در صحرای عرفات دهم و یازدهم در منا و سه سخنرانی نیز پیامبر گرامی اسلام بعد از بازگشت حجاج از منا یعنی در مکه به منظور آماده سازی اذهان مردم برای پذیرش ولایت امام علی (ع) ایراد نمودند.

 

وی ادامه داد: 124 هزار نفر در روز غدیر حضور داشتند که هر یک به تنهایی دست کم این ماجرا را به 50 نفر دیگر ابلاغ نمودند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه 2 نوع وحی قرآنی و غیر قرآنی داریم، گفت: وحی قرآنی همان نزول آیات است اما وحی غیر قرآنی بیان موضوعی از سوی خدا به پیامبرش در قالب حدیث قدسی است که گاهی با فاصله زمانی بیان می شود.

 

وی در همین ارتباط افزود: غدیر خم هم وحی قرآنی و هم وحی غیر قرآنی است به طوری که وحی غیر قرآنی که در دل نبی نازل شده بود در روز غدیر تبدیل به خطاب مستقیم قرآنی و رحمانی شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین نوچمنی با بیان اینکه 110 تن از صحابی مستقیما ماجرای غدیر را نقل کردند، تصریح کرد: علامه امینی (ره) از 306 تن از روایات و احادیث ماجرای غدیر را بیان نمودند.

 

دکتر نوچمنی ادامه داد: قوی ترین مستندات تاریخ درباره غدیر است به طوری که این ماجرا حتی کامل تر از بعثت نبی بیان شده است.

 

وی افزود: در فقه اسلامی برای اثبات هر موضوعی تنها 2 شاهد کافی است حتی در قتل نفس و تنها موضوعی که نیاز به 4 شاهد دارد، زناست که به دلیل حرمت مومن است لذا در ماجرای غدیر 124 هزار شاهد عینی وجود داشتند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در همواره تاریخ جریان براندازی سوار بر زمان می شوند، گفت: بسیاری از افراد به دلیل حب جاه، مقام و ریاست، خدا، دین، مذهب و ملت را فراموش نموده و واقعیت ها را برعکس جلوه می دهند.

 

وی ادامه داد: پیامبر گرامی اسلام دستور فرمودند سه روز مردم در صحرا حضور داشته و با علی (ع) بیعت نمایند. ایشان همچنین برای تاکید بر این امر چنین املا نمودند که ای مردم بر شما لازم و واجب است با علی بیعت کنید.

 

حجت الاسلام والمسلمین نوچمنی در ادامه تعدادی از وقایع مهم تاریخی را که در روز 18 ذی الحجه اتفاق افتاد، بیان کرد: توبه حضرت آدم، به پهلو نشستن کشتی حضرت نوح و کوه آرارات، نجات حضرت ابراهیم از آتش نمرودیان، فایق آمدن حضرت موسی بر ساحران، انتصاب حضرت هارون به جانشینی حضرت موسی، انتخاب یوشع ابن نوح به جانشینی حضرت موسی، انتخاب شمعون به جانشینی حضرت عیسی و انتخاب آصف بن برخیا به جانشینی حضرت سلیمان و همچنین در هیجدهم ذی الحجه حضرت علی (ع) بعد از 25 سال به خلافت رسیدند. جالب توجه اینکه هجدهم ذی الحجه یعنی در همان روزی که پیامبر گرامی اسلام حضرت علی را به عنوان جانشین خود انتخاب کرد مصادف با روز اول فروردین است.

 

وی در همین ارتباط افزود: مشخص شده است که غدیر تاریخ را از ابتدا تا انتها به هم وصل می کند. وی با بیان اینکه 4 نکته در آیه ابلاغ وجود دارد، گفت: یک روز یأس کامل کفار، 2- روز کمال دین، 3- اتمام نعمت و 4- روز پذیرش اسلام.

 

حجت الاسلام والمسلمین نوچمنی خاطرنشان کرد: در روز 18 ذی الحجه در تمام تاریخ جریان اصیل دینی بر کفار پیروز شده است و همچنین بزرگترین نعمت ها یعنی ارسال رسولان در چنین روزی محقق شده است.

 

وی ادامه داد: علیرغم تمام مدارک متقن درباره سفسطه ای که در طول تاریخ رخ داد در ماجرای غدیر نیز روی داد به طوری که بسیاری از نویسندگان و علما ذوب در خلفای جور شده و واقعیت غدیر را تحریف نمودند.

 

دکتر نوچمنی ادامه داد: اوالامر که در کلام الله مجید آمده است هم در تفاسیر شیعه و هم اهل سنت به معنای اهل بیت (ع) است لذا واژه مولی که در آیه ابلاغ آمده است به معنای امامت و ولایت می باشد هرچند حب و دوستی را نیز در خود دارد.

پایان پیام/

 

کد خبر 408761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha