«از جنگ خسته ام»؛ شعار «شیپور صلح» در برج میلاد

خبرگزاری شبستان: بردیا کیارس با همراهی ارکستر مجلس تهران با آهنگسازی علی قمصری و خوانندگی محمد معتمدی با شعار «از جنگ خسته ام» کنسرت «شیپور صلح» را 26 مهر در برج میلاد به اجرا می برد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبستان، نشست خبری کنسرت شیپور صلح با حضور  بردیا کیارس، محمد معتمدی و علی قمصری پیش از ظهر امروز سه شنبه 22 مهر در تالار رودکی برگزار شد

 

در ابتدای این نشست محمد معتمدی، خواننده کنسرت «شیپور صلح» درباره این پروژه  موسیقیایی گفت:  ما مشغول تمرین برای اجرای کنسرت «شیپور صلح» هستیم جدا از اینکه یک کنسرت برای صلح است، نگاهی جهانی دارد و قرار است صدای صلح خواهی مردم ایران را به گوش دنیا برساند و حاصل پیام صلح و دوستی ایرانیان برای همه دنیا باشد.

 

علی قمصری، آهنگساز « شیپور صلح » نیز درباره این پروژه موسیقی اظهار داشا: برای من باعث افتخار است که با دوستانی توانا و خوب این پروژه را آغاز کنم، فکر می کنم اجرای این کنسرت اتفاق جالبی است چرا که همنشینی، همراهی و همدلی چهره های نسل جوان که همگرا و به موازت هم اشتراکاتی دارند و این پروژه را دارند به سرانجامی می رساند که نتیجه اش همه را راضی می کند.

 

بردیا کیارس، رهبر ارکستر مجلسی تهران نیز در سخنانی گفت: برای من اجرای کنسرت جذاب و خیلی شیرین است، برای اینکه ما و دوستانی که در این پروژه هستند همه 20 سال است همدیگر را می شناسیم و در دانشگاه با یکدیگر بوده ایم، این پروژه بهانه ای است که ما دوباره دور هم جمع شویم و همدلی که از آن دوران داشتیم را در کنسرت به اجرا ببریم و مسبب  این اتفاق هم آقای قمصری بود. البته یک اجرا برای این کنسرت خیلی کم بود. امیدواریم با حمایت سایر ارگان ها در تهران و شهرستان ها  این کنسرت را دوباره به اجرا ببریم.

 

علی قمصری درباره شیوه آهنگسازی در پروژه شیپور صلح و اینکه از چه المان هایی برای آهنگسازی  استفده کرده اند، نیز اظهار داشت:  چهار سال است که مشغول ساختن این کار هستم و دوستان و نوازندگان زیادی در این پروژه با من همکاری کردند،  به خاطر بزرگ بودن پروژه موانع مالی زیادی داشتم و  این اثر را در چهار سال ضبط کردم و خیلی از نوازندگان می پرسیدند که این کار کی منتشر می شود. تا اینکه 2 ماه پیش با آقای کیارس تماس گرفتم که این کار را به اجرا ببریم، ارکستر مجلسی نیز  به خاطر پیامی که کنسرت داشت خیلی همراهی کردند.

 

این آهنگساز و نوازنده افزود: چهار قطعه این کنسرت با موضوع صلح مرتبط است که از قطعات بی کلام است، کنسرت از بخش های مختلف تشکیل شده است، شروین مهاجر کمانچه، پاشا هنجانی نی، پویا صرامی سنتور و خودم هم تار،  قطعه آخر غیرمنتظره است، همایون نصیری سولیست ساز های کوبه ای هستند، کنار هم قرار گرفتن این همه ستاره که هر کدام ایدئولوژی و دکترین خاصی دارند کار مشکل بود زیرا هر کدام سلیقه خاصی دارند و نگران بودم در این پروژه نتوانیم هماهنگ شویم اما نگرانیم رفع شد چرا که هر کدام از این هنرمندان در کار خود حرفه ای بودند و جمع ما با هم ماند.

 

قمصری خاطر نشان کرد: موسیقی سنتی الان در کشور ما تعریف خاصی ندارد و هر چیزی را به نام موسیقی ایرانی به خورد مردم می دهند این کنسرت ویژگی اش این است که نگاهی جدی به موسیقی ایرانی دارد.

 

محمد معتمدی نیز درباره بخش آوری کنسرت اظهار داشت: در بخش باکلام کنسرت صرفا به موضوعات میهنی و صلح خواهی می پردازد، قطعه «میهن» با شعری از حسین فرهنگ مهر خوانده می شود، بخشی از پیام صلح با موسیقی در قطعات بی کلام اجرا می شود.

 

این هنرمند خاطر نشان کرد: این کنسرت از نظر من نماد موسیقی و هنر مستقل است، من علی قمصری و بردیا کیارس بار مالی پروژه هایمان را خودمان به دوش می کشیم و همه پروژه هایمان را خودمان مستقل اجرا کرده ایم نه حمایت دولتی و شخصی داشته ایم، باعث افتخار است که با عزیزانی کار می کنم که پروژه ای را در سطح بین المللی اجرا می کنیم.

 

معتمدی یادآور شد: خوب بود در  سال فرهنگ کسی هم دغده موسیقی داشت و به این مهم توجه می کردند، در بخش موسیقی همیشه 2 ارکستر داشتیم که دولت از آنها حمایت می کرد و بقیه ارکسترها را هنرمندان با هزیه شخصی خودشان پیش می بردند، متاسفانه الان همین 2 ارکستر را هم نداریم، علی قمصری و بردیا کیارس بهترین سرمایه های موسیقی ما هستند، سال 93 اگر بگذرد و این مملکت از سرمایه اینها بهره نبرد، خسارت جبران ناپذیری را به فرهنگ و هنر مملکت زده است، در این پروژه هیچ ارگان دولتی  از ما حمایت نکرده است.

 

بردیا کیارس نیز درباره محدود نشدن کنسرت شیپور صلح به یک اجرا اظهار داشت:  در این کنسرت 90 نوازنده داریم، برنامه ریزی برای امتداد  این کنسرت نیازمند یک نهاد بزرگتری است که آن را حمایت کند.

 

علی قمصری نیز یادآور شد: برای اجرای  پروژه شیپور صلح با یونسکو وارد مذاکره شده ایم  تا این کنسرت  را بتوانیم در کشورهای دیگر به اجرا ببریم.

 

بردیا کیارس نیز درباره هکاری  ارکستر مجلسی و گروه آوازی تهران در اجرای این کنسرت گفت: قطعاتی که آقای قمصری برای شیپور صلح نوشتند برای ارکستر بزرگ است و گروه کر آوازی به عنوان کنسرت اضافه شده چرا که در اجرای سه قطعه  ارکستر را همراهی می کند.

 

رهبر ارکستر مجلسی تهران درباره همکاری محمد معتمدی در این کنسرت  با توجه به اینکه پیش از این قرار بود علی رضا قربانی به عنوان خواننده کنسرت شیپور صلح را همراهی کند، اظهار داشت: ما قبلا با آقای قمصری  یک تاریخی را هماهنگ کردیم که کنسرت به اجرا برود و آن شهریور ماه بود، ارکستر کارهای تمرینی را انجام داد، به دلیل مسایلی کنسرت را نتوانستیم اجرا کنیم قرار شد، تاریخ را به زمان دیگر موکول کنیم و کنسرت در این تاریخ است، محمد معتمدی یکی از خوانندگانی است که من به آن معتمد هستم و بر روی سن خیالم راحت است، از نسل ما محمد معتمدی یکی از بهترین و توانمندترین خوانندگان است.

 

محمد معتمدی نیز اظهار داشت: همه هنرمندان برای فرهنگ ایران تلاش می کنیم و هر کدام از ما اگر در پروژه ای قرار می گیرد جای دیگری را تنگ نمی کند، من ارادت خاصی به همه هنرمندان به خصوص خوانندگان  به عنوان هم صنفی هایم دارم.

 

علی قمصری خاطر نشان کرد: بخشی از کنسرت شیپور صلح هم برای حمایت از کودکان کار  اجرا می شود اما ما نمی خواستیم خیلی بر روی این موضوع مانور بدهیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 409482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha