به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، علی اسلامی، مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل، شامگاه (22مهرماه) در نشست نقش سازمان های مردم نهاد و تشکل های مذهبی استان اردبیل در حوادث طبیعی، اظهار کرد: آئین نامه اجرای مقابله با بحران از سال 87 به سازمان مدیریت بحران ابلاغ شد و هفته مقابله با بلایایی طبیعی با هدف اطلاع رسانی و آگاهی سازی نقش سازنده ای در کاهش اثرات بلایای طبیعی داشته است.
وی، با اشاره به اینکه شورای عالی مدیریت بحران در وزارت کشور فعال است، تصریح کرد: از اهداف این کارگروه حساسیت موضوع و حساس کردن مردم نسبت به موضوع است تا آسیب ها و جبران خسارت ها کاهش یابد.
اسلامی، با بیان این مطلب که استان اردبیل دهمین استان حادثه خیر کشور است، خاطر نشان کرد: از زمان تشکیل مدیریت بحران استان بیش از 430 حادثه ثبت شده است که از این تعداد حادثه 844 شهروند فوت شده که عمده ترین این حادثه مربوط به زلزله سال 75 در شهرستان سرعین است.
این مقام مسئول، با اعلام اینکه خسارت 430 حادثه ثبت شده بیش از 2 هزار و 756 میلیارد تومان است، افزود: 13 حادثه غیرمترقبه طبیعی در سال جاری روی داد که بیش از یک هزار و 200 میلیارد تومان خسارت برجای گذاشت.
مدیرکل مدیریت بحران استان، با اشاره به اینکه زلزله 19 درصد حوادث غیر مترقبه طبیعی استان را تشکیل می دهد، گفت: در سال جاری بیش از 34 مورد زلزله در استان اردبیل ثبت شده است که خوشبختانه تاکنون خسارت نداشته اما باید آگاه سازی عمومی برای مقابله با بحران فراموش نشود.
اسلامی، در پایان سخنان خود، با بیان این مطلب که برنامه دولت برای نوسازی بافت فرسوده شهرها در کاهش آسیب های بلایای طبیعی موثر است، یادآور شد: مقاوم سازی و بهسازی بافت روستایی تاکنون توانسته در کاهش آسیب های بلایای طبیعی نقش داشته باشد و از 59 هزار سهیمه مقاوم سازی بیش از 46 هزار بنا به اتمام رسیده و بقیه نیز به زودی به اتمام خواهد رسید.
پایان پیام/
نظر شما