به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، امید عبداللهی درباره رویکرد این فیلم مستند اظهار داشت: مستند سهراب شهیدثالث رویکردی روایی دارد و قطعاً بهترین الگوی ما در شکل گیری ساختار و سبک بصری آن، نوع نگاه متفاوت و زیبایی شناختی یگانه خود سهراب شهیدثالث نسبت به پدیده سینماتوگراف است. فکر می کنم اگر در این فیلم بتوانیم به فرم و ذات سینمایی که شهیدثالث به آن اعتقاد داشت نزدیک شویم، آدرس درستی به مخاطبین مان داده ایم.
وی ادامه داد: در مرحله پژوهش این مستند، تمامی فصل های زندگی سهراب شهیدثالث را مد نظر داشته ایم تا بتوانیم با نگاهی جامع و دقیق، کار خود را انجام دهیم؛ اما در نگارش فیلمنامه بیشترین تمرکزمان بر بخشی از زندگی و فعالیت سینمایی این هنرمند است که به زعم ما مهمترین مقطع از زندگی وی می باشد؛ یعنی از شروع فعالیت های سینمایی تا زمان مهاجرت از ایران. این انتخاب به این معنی است که ترجیح می دهیم به جای یک نگاه کلی و گسترده، یک پرداخت جزئی و البته عمیق تر نسبت به موضوع فیلم داشته باشیم.
عبداللهی ضمن تاکید بر اهمیت و فرایند طولانی پژوهش این فیلم مستند تصریح کرد: تحقیق و جستجو برای شناخت هر چه بیشتر زوایای مختلف زندگی و کار این سینماگر و جمع آوری اسناد صوتی و تصویری موجود، از مهمترین بخش های پژوهشی این فیلم مستند بشمار می رود که خوشبختانه در زمینه جمع آوری اسناد، به منابع آرشیوی قابل توجهی نیز دست یافته ایم؛ ضمن اینکه بیشترین انرژی من و همکارانم در مرحله پژوهش، صرف هماهنگی گفتگو با تعداد زیادی از همکاران، دوستان و نزدیکان شهیدثالث شده است تا بتوانیم هر چه بیشتر و دقیق تر به موضوع فیلم اشراف پیدا کنیم که البته این پی گیری ها همچنان هم ادامه دارد.
وی در پایان گفت: با توجه به ساختاری که ما برای روایت این مستند در نظر گرفته ایم، قسمت عمده ای از زمان کاری ما به مرحله پیش تولید اختصاص یافته است و اکنون در حال سپری کردن روزهای پایانی پیش تولید هستیم و امیدواریم بتوانیم به زودی فاز اول تصویربرداری آن را آغاز کنیم.
پایان پیام/
نظر شما